Cardi B și Drake, în fruntea nominalizărilor la American Music Awards
Artiştii rap Cardi B şi Drake se află în fruntea nominalizărilor la American Music Awards, cu opt propuneri fiecare, pe o listă care îi include pe Taylor Swift şi Ed Sheeran. Kanye West nu a obţinut nicio nominalizare, iar Beyonce, Ariana Grande şi Rihanna au câte o singură propunere, scrie agerpres.ro.
Foto: Music Biz 101

Regretatul artist XXXTentacion, împuşcat mortal într-un aparent jaf în Florida în luna iunie, a obţinut două nominalizări, la categoriile cel mai bun tânăr artist şi cel mai bun album soul/R&B pentru materialul său discografic de debut "17".

Pe lista de nominalizări alcătuită în urma voturilor fanilor se mai află cântăreaţa de origine cubaneză Camila Cabello, cu cinci nominalizări, inclusiv la categoriile cel mai bun tânăr artist şi cel mai bun artist de sex feminin, Bruno Mars, cu patru nominalizări, şi artistul hip-hop Post Malone, cu şase nominalizări.

Trupa de băieţi BTS a devenit prima formaţie coreeană nominalizată la American Music Award şi va concura la categoria "favorite social artist".

Beyonce şi Ariana Grande au câştigat fiecare câte o singură nominalizare, pentru cel mai bun turneul al anului alături de soţul său, Jay-Z, respectiv la categoria "favorite social artist". Rihanna are, de asemenea, o singură nominalizare la categoria cel mai bun artist de sex feminin soul şi R&B.

Kanye West, care şi-a lansat albumul de succes "Ye" în luna iunie după ce a făcut valuri cu mai multe postări pe Twitter, nu a primit nicio nominalizare.

La categoria artistul anului, Drake va concura cu Taylor Swift, Post Malone, trupa rock Imagine Dragons şi cantautorul britanic Sheeran.

Artista rap din New York Cardi B, care a avut un an plin de succese cu hituri precum "Bodak Yellow" sau "Finesse", în care cântă alături de Bruno Mars, va concura pentru cel mai bun artist tânăr şi cel mai bun artist de sex feminin, la categoriile pop şi rap.

Sheeran şi Post Malone au obţinut şase nominalizări fiecare, în timp ce Swift are patru propuneri, inclusiv la categoriile cel mai bun turneu şi cel mai bun album pop pentru discul "Reputation".

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.