„Căldură în noiembrie” - o nouă premieră pe scena Teatrului Național „Eugene Ionesco”

După o perioadă de liniște, echipa Teatrului Național „Eugene Ionesco” revine cu o premieră. Duminică, pe 13 mai, iubitorii de artă sunt așteptați la spectacolul „Căldură în noiembrie”.

„Căldură în noiembrie” - o nouă premieră pe scena Teatrului Național „Eugene Ionesco”
(Foto: tei.md)

Alex, un medic american cu renume mondial, se întoarce în orașul sau de bastina, situat undeva pe litoralul Marii Negre, în Bulgaria, de unde a emigrat, mai bine zis a fugit, acum 40 de ani. În taverna unde și-a petrecut cei mai frumoși ani ai tinereții, el o întâlnește pe fosta lui iubită, Elena.

Pentru a serba această întâlnire și a nu fi deranjați de alți clienți, Alex roagă proprietarul ca acesta să închidă localul. Rămași singuri, cei doi încep să-și depene amintirile. Aflăm din povestea lor despre împrejurările în care s-au iubit și s-au despărțit, calvarul prin care a trecut Elena și prețul pe care l-a avut de plătit ea pentru fuga lui Alex.

Pub

Martori la toata povestea aceasta sunt doar proprietarul cârciumii, un tânăr care a moștenit acest local de la tatăl său, împreună cu iubita sa, o tânăra energică și ambițioasă, care vrea cu tot dinadinsul să emigreze împreună cu alesul inimii în America.

Două cupluri, două povești. Aceleași probleme, aceleași întrebări... fără răspuns.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub