Bătrîncea îi răspunde lui Usatîi: „Preşedintele și membrii familiei sale au părăsit locul accidentului cu maşina poliţiei, nu cu ambulanţa”

Socialistul Vlad Bătrîncea îi răspunde liderului Partidului Politic „Partidul Nostru”, Renato Usatîi”, după ce acesta din urmă a declarat că Igor Dodon ar fi fost salvat de ambulanța donată de el spitalului din Fălești. Deputatul PSRM susține că șeful statului, mama acestuia și fiul său au părăsit locul accidentului cu mașina poliției, nu cu ambulanța.

Foto: UNIMEDIA

Mai mult, Bătrîncea a concretizat că „în timpul accidentului, Igor Dodon cu mama sa a fost în mașina principală a coloanei, iar fiul său se află în escorta care îl însoțea (pază). Paznicul a acoperit cu corpul său pe fiul preşedintelui.

Acestea sunt doar două episoade care spun că acest element încă o dată nu are nici o idee despre ceea ce vorbește. Ar mai fi şi alte argumente, dar ar însemna prea multă de onoare”.

Bătrîncea îi răspunde lui Usatîi: „Preşedintele și membrii familiei sale au părăsit locul accidentului cu maşina poliţiei, nu cu ambulanţa”

UNIMEDIA amintește că președintele Igor Dodon a fost implicat la data de 9 septembrie curent într-un accident rutier. O furgonetă a intrat pe contrasens și s-a tamponat cu cortegiul prezidențial.

 

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.