Barcelona repetă mişcarea „Malcom"! Starul cu care s-a înţeles şi-l „fură" de sub nasul unui club din Serie A

Barcelona încearcă să dea o nouă lovitură unui club din Serie A, după ce l-a suflat pe Malcom din curtea Romei în ultima secundă! Acum, catalanii s-au înţeles cu Arturo Vidal (31 de ani), jucător despre care s-a crezut că în proporţie de 99% va ajunge la Internazionale Milano, scrie prosport.ro. 

Barcelona repetă mişcarea „Malcom
(Foto: simbol)

Potrivit sport.es, contactele dintre Barcelona şi Vidal au început săptămâna trecută, iar clubul blaugrana a căzut rapid la o înţelegere cu mijlocaşul chilian al lui Bayern Munchen asupra salariului. În paralel, Barca s-a înţeles cu bavarezii pentru o sumă în jurul a 30 de milioane de euro, iar sud-americanul va ajunge în Catalonia în orele următoare, pentru a susţine un prim test medical. Potrivit presei spaniole, Valverde, care l-a cerut pe Vidal pe Nou Camp şi anul trecut, îl consideră pe chilian înlocuitorul perfect pentru brazilianul Paulinho, plecat în China. Totuşi, înainte să semneze cu Vidal, Barca mai aşteaptă, până vineri, o mutare din partea lui Adrien Rabiot, care trebuie să afle dacă se poate despărţi de PSG pentru a veni în Spania.

Miercuri, Arturo Vidal era dat de presa internaţională ca şi transferat la Internazionale Milano. Bild şi Gazzetta dello Sport anunţau la unison că Inter şi Bayern au bătut palma pentru 20 de milioane de euro, iar Arturo ar fi urmat să primească un salariu de 4,5 milioane de euro pentru fiecare dintre cei trei ani pe care ar fi trebuit să-i petreacă în Serie A.

Cotat la 35 de milioane de euro, Arturo Vidal şi-a prelungit de curând contractul cu Bayern, care expira în 2019, tocmai pentru ca bavarezii să poată obţină o sumă de bani în schimbul său. Din 2015 la Munchen, unde a ajuns de la Juventus, mijlocaşul central va pleca după 124 de meciuri, 22 de goluri şi şapte trofee (trei titluri în Bundesliga, două Supercupe ale Germaniei şi o Cupă a Germaniei).

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub