Atac armat într-o școală din America: un student și-a ucis un coleg și a rănit alți trei

Un elev cu două arme a deschis focul la școala sa din Washington, omorând un colg de clasă care încerca să-l convingă să lase armele. Alți trei elevi au fost răniți, dar acum stare lor este stabilă, transmite reuters.com și euronews.com, citați de UNIMEDIA.

Atac armat într-o școală din America: un student și-a ucis un coleg și a rănit alți trei
(Foto: euronews.com)

Identitatea elevului nu a fost divulgată și nici motivul atacului. Unul din angajații școlii Freeman a reușit să-l prindă pe elevul înarmat. Băiatul este reținut la închisoarea juvenilă din Comitatul Spokane, a informat șeriful comitatului Ozzie Knezovich.

"Din fericire, una din cele două arme s-a blocat. Totul ar fi fost mult mai grav, dacă nu se bloca", a adăugat Knezovich.

Unul din elevi, martorul atacului, a spus că elevul înarmat, coleg de-al lui de clasă încă din școala primară, arăta calm în timp ce împușca în victime și pod.

O fată a spus că nu ar fi crezut că băiatul ar fi capabil de așa ceva, mai relatează reuters.com.

În medie, 52 de atacuri în școli au loc anual în Statele Unite din 2012, când un atacator a ucis 26 de copii și educatori în Connecticut, potrivit Everytown for Gun Safety, un grup fondat ca răspuns la acel masacru.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub