Argentina 0-3 Croația: Vicecampioana mondială a fost umilită de croați și este practic eliminată din competiție

Națioanala Argentinei a fost surclasată de Croația cu scorul de 0-3 într-o partidă din grupa D a Campionatului Mondial de Fotbal. Lionel Messi și compania au fost de nerecunoscut în disputa cu balcanicii și păstrează doar șanse matematice de calificare în optimile turneului final. 

Argentina 0-3 Croația: Vicecampioana mondială a fost umilită de croați și este practic eliminată din competiție
Foto: Fifa World Cup

Croația a deschis scorul la începutul reprizei secunde prin Ante Rebic, care a profitat de eroarea inexplicabilă comisă de portarul argentinian Willy Caballero. 

Vicecampioana mondială nu a putut reveni în joc, iar Luka Modric a dublat avantajul croaților în minutul 80. Mijlocașul formației Real Madrid l-a învins pe portarul sud-american cu un șut bun de la distanță.

Pub

Coechipierul lui Messi de la Barcelona, Ivan Rakitic, a stabilit scorul final al meciului în timpul suplimentar al partidei. 

În grupa C, naționala Franței a dispus datorită golului înscris de Kylian Mbappe de Peru cu scorul de 1-0 și s-a calificat în optimile Cupei Mondiale. Peruanii au suferit al doilea eșec la această competiție și părăsesc turneul final din Rusia.

Într-un alt meci, Danemarca a remizat cu Australia, scor 1-1. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub