Apple a dezvăluit iOS 12, iar telefoanele vechi vor fi mai rapide ca niciodată

iOS 12 a fost anunțat la Word Wide Developers Conference, organizată de Apple.

iOS 12 va fi disponibil în variantă finală începând cu această toamnă și va rula în condiții optime pe toate gadgeturile compatibile cu iOS 11, scrie playtech.ro.

Foto: theindependent.co.uk

iPhone sau iPad vor avea o creștere semnificativă a performanței. iOS 12 este cu 40% mai rapid la pornirea aplicațiilor decât iOS 11, cu 70% mai sprinten la pornirea aplicației de captură și cu 50% mai eficient când vine vorba de utilizarea tastaturii. În teorie, toată experiența de utilizare a telefonului ar trebui să fie mai lină și mai plăcută.

iOS 12 va pune din nou accent pe realitatea virtuală, la fel ca iOS 11. Diferența constă în faptul că acum vom vorbi de un nou format de experiențe VR ce vor fi create în AR Kit 2. Acesta vine la pachet cu suportul pentru fișiere 3D cu extensia USDZ, același format ce va fi folosit de Pixar și Adobe Creative Cloud pentru realizarea modelelor 3D.

iOS 12 va incorpora câteva aplicații noi. Aplicația News pentru știri va fi mai eficientă la navigarea prin diverse tipuri de informații datorită noii secțiuni Browser. Aplicația Stocks pentru bursă va incorpora o scurtătură către Știri și, pentru prima oară, va ajunge și pe iPad, scrie playtech.ro.

Pentru prima oară, utilizatorii de Apple CarPlay pe mașină vor avea posibilitatea să aleagă Waze sau Google Maps dintre soluțiile de navigație, pe lângă tradiționalul Apple Maps.

În iOS 12, notificările vor fi grupate pe sursă și domenii. Cele care ți se par inutile pot fi dezactivate pentru totdeauna direct din ecranul principal al aparatului.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.