Apartamente deosebite cu amplasare ultracentrală

Compania NG Invest se bazează pe conceptul unor apartamente exclusiviste, cu un design diferit de celelalte, precum și pe calitatea deosebită a finisajelor, atât în interior, cât și în exterior. După un astfel de concept, au fost create 5 complexe de lux Milanin Residence, construite pe principiul: calitate, siguranță, confort.

Apartamente deosebite cu amplasare ultracentrală
(Foto: milanin.md)

NG Invest  anunță PROMOȚIE! În luna iunie ai posibilitatea să cumperi orice apartament din complexul Milanin Residence Petersburg (str. Alexandru cel Bun 47) la un preț special! Află mai multe detalii la numărul de telefon: 076799978.

Milanin Residence întrunește  proiectarea și execuția unor construiri ireproșabile după standardele internaționale. Zona în care este amplasat complexul imobiliar conferă compromisul perfect între aproape de stradă și liniștea de care ai nevoie după o zi lungă de muncă.

Cu o imensă experiență în domeniu, Compania NG Invest folosește materiale de calitate superioară, soluții termice inovatoare, luând în maximă considerație fiecare detaliu pentru confort și siguranță absolută.

Ce obții la procurarea unui apartament Milanin Residence?

-       Amplasare ultra centrală.

-       Planificare individuală și posibilitatea de a face modificări după achiziționare;

-       Pereți din cărămidă cu izolare fonică;

-       Izolare termică interioară și exterioară a pereților;

-       Pardoseală fără denivelări, suprafață din beton acoperită cu un strat de protecție;

-       Rezistență la cutremure;

-       Geamuri PVC cu 6 camere;

-       Ogradă închisă;

-       Teren de joacă pentru copii.

Complexul imobiliar de pe strada Alexandru cel Bun 47 este situat într-o zonă liniștită și verde, dispune de o curte de tip închis, precum și un parc pentru copii  îngrădit și separat, astfel garantând siguranța copiilor. În preajmă sunt farmacii, școală, spital, magazine, universitate, biserică , școli de limbi străine. Darea în exploatare – trimestrul I 2019.

Întreg spațiul este dotat cu camere de supraveghere și pază, iar noaptea luminile se aprind automat. Scările de la intrare și cele din hol, pereții și pardoseala sunt din marmură și granit. Imobilul va dispune de un ascensor silențios, produs în Spania.

În prezent, se construiesc cu succes 5 complexe Milanin Residence, situate pe străzile:

  • Zamfir Arbore 10
  • Zamfir Arbore 8
  • Colina Puskin 8A
  • Alexei Sciusev 2 (2 imobile)

Pentru mai multe detalii, sună la 076799978, accesează pagina de facebook sau www.milanin.md

Dorește-ți tot ce-i mai bun pentru tine și familia ta!P.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub