Anna Wintour rămâne la conducerea revistei Vogue

Cea mai influentă personalitate din lumea modei, Anna Wintour, a cărei plecare din fruntea revistei Vogue făcuse obiectul unor zvonuri cu ceva timp în urmă, a fost de acord să rămână redactor-şef al celebrei reviste şi director artistic al Condé Nast, grupul media american care deţine printre altele revistele Vanity Fair, Vogue şi The New Yorker, scrie agerpres.ro.

Anna Wintour rămâne la conducerea revistei Vogue
(Foto: Getty Images)

"Anna Wintour este un lider incredibil de talentat şi de creativ a cărui influenţă nu poate fi măsurată", a scris patronul de la Condé Nast, Bob Sauerberg "Este o parte integrantă a transformării companiei noastre", a adăugat el în mesaj.

Pe de altă parte, faptul că Bob Sauerberg a decis să reafirme că Anna Wintour va rămâne în funcţie, după ce respinsese deja zvonurile în aprilie, ar putea fi legat de plecarea directoarei de modă şi a directoarei executive de modă de la Vogue, relatează agerpres.ro.

Aflată la Vogue din 1983, Anna Wintour a devenit cea mai influentă figură din lumea modei, orientând tendinţele şi propulsând tineri designeri.

O carte inspirată din viaţa revistei şi centrată pe Anna Wintour a constituit subiectul filmului "The Devil Wears Prada" (2006), în care un personaj care seamănă cu aceasta este interpretat de la fel de faimoasa Meryl Streep, nominalizată la Oscar pentru acest rol.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub