Andrei Năstase și Maia Sandu s-au întâlnit cu noul ambasador al UE în Republica Moldova

Liderii partidelor de opoziție Andrei Năstase și Maia Sandu s-au întâlnit cu noul șef al Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, Peter Michalko.

Foto: facebook.com/Andrei Nastase

Cei trei au discutat despre intimidările și persecuțiile politice, dar și despre guvernare. „Astăzi am avut o bună întrevedere cu Excelența sa, Peter Michalko, noul șef al Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova.  Prioritare au fost subiectele legate de intimidările și persecuțiile politice, arestarea ilegală a protestatarului Alexei Alexeev, tentativele regimului de a distruge puțina presă liberă, în contextul social-politic actual, dominat de o agendă geopolitică falsă a guvernarii hibrid antipopulare. Sunt încrezător că pe parcursul mandatului Dlui Ambasador, Peter Michalko și cu concursul plenar al acestuia, țara noastră, la care Domnia sa ține enorm, se va schimba în bine. E de datoria noastră să facem din Moldova țara în care să vrei să trăiești”, a declarat Andrei Năstase.

Peter Michalko îl va înlocui pe Pirkka Tapiola, care și-a terminat mandatul în Republica Moldova.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.