Andrei Năstase face apel către presă în privința protestului de mâine: „Mediatizați și mai ales monitorizați acest eveniment de o importanță crucială”

În contextul desfășurării protestului de mâine în Piața Marii Adunări Naționale, liderul Platformei DA, Andrei Năstase face un apel către presa națională și internațională. Dânsul cere ca întreaga manifestație să fie mediatizată și monotorizată, deoarece pot exista provocatori care vor încerca să destabilizeze aceast protest pașnic.

Foto: UNIMEDIA

„Invităm mass media națională și internațională pentru a mediatiza și mai ales monitoriza acest eveniment de o importanță crucială.

Tinand cont de faptul că pe parcursul anilor 2015-2018 şi mai ales în ultima perioadă au existat tentative de provocare a protestatarilor prin intermediul unor elemente infiltrate în mulțime sau a unor indivizi din grupările paramilitare ale lui Plahotniuc, solicităm presei libere și independente să delege propriii colaboratori pentru a monitoriza și reflecta în mod imparțial, de la fața locului, modul de desfășurare a manifrestaţiei noastre publice, pașnice, democratice”, a scris Andrei Năstase într-o postare pe facebook.

Menționăm că oamenii legii, în cadrul unei cinferințe de presă, deja au adus la cunoștință că au fost identificate mai multe persoane, care, prin intermediul rețelelor de socializare, cheamă și instigă la violențe la protestul de mâine.

UNIMEDIA amintește că mâine, 24 iunie, în Piața Marii Adunări Naționale la ora 14:00 se va desfășura un protest împotriva deciziei de invalidare a mandatului Primarului ales, Andrei Năstase. 

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.