Andrei Năstase, despre furtul miliardului: „Atunci când voi avea mandatul, voi face demersuri pentru investigarea acestor acțiuni”

Noul edil al capitalei, Andrei Năstase, susține faptul că după ce va fi numit oficial în funcție va face demersuri pentru investigarea tuturor ilegalităților, inclusiv și investigarea furtului miliardului. În acest sens, a ținut să menționeze faptul că cei care sunt implicați în această acțiune, precum Platon și Plahotniuc să fie trași la răspundere.

„Atunci când voi avea mandatul, voi face demersuri pentru investigarea tuturor ilegalităților inclusiv a furtului miliardului și a tuturor acțiunilor de spălătorie de bani în care este implicat și Platon, Plahotniuc, oameni din justiție și oameni din mediul bancar(...) toți aceștia ar trebui anchetați, iar toți cei care se fac vinovați de transformarea Republicii Moldova într-o spălătorie a mafiei rusești să fie trași la răspundere. Toate inepțiile pe care le emit în spațiul public Candu și alții care încearcă să spună că eu aș fi implicat în lodromatul rusesc. Cât de jalnici au ajuns. Vor fugi ca șobolanii atunci când puterea va ajunge în mâinile unor oameni onești”, a declarat Năstase.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.