„Am venit să-i măturăm”: Cum au protestat astăzi tinerii „Occupy Guguță” în fața Parlamentului Republicii Moldova

Au protestat într-un mod mai original, măturând scările Parlamentului. Este vorba despre grupul social „Occupy Guguță”, acțiunea de protest permanent pentru apărarea democrației în Republica Moldova, care și de data aceasta și-au arătat nemulțumirea față acțiunile ilegale pe care le face guvernarea.

„E măturare și maturare. Acest organ duce lipsă de maturitate. Acest organ nu mai reprezintă pe nimeni, de aceea am venit să-i măturăm”

„Curățenia generală, pregătirea pentru nuntă sau cumetria de săptămâna viitoare. Este vorba despre rudeniile care s-au unit aici”

Pub

UNIMEDIA amintește că în această dimineață, la ora 10, cu o oră înainte ca deputații să se întrunească într-o nouă ședință legislativă, s-a desfășurat protestul în fața Parlamentului Republicii Moldova organizat de Mișcarea de Rezistență ACUM.

„Cerem îndeplinirea revendicărilor din Rezoluția adoptată pe 1 iulie 2018 de Mișcarea de Rezistență ACUM. Le aducem la cunoștință deputaților care nu au citit atent Rezoluția Parlamentului European solicitările Uniunii Europene. 
Ne mobilizăm cât mai mulți pentru ca vocea noastră să fie cât mai puternică”

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub