„Afacere” cu ceasuri în valoare de 78 de mii de lei, furate dintr-un centru comercial. Tânăr din Cahul, reținut de oamenii legii

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, originar din r. Cahul, a fost reținut de oamenii legii, fiind bănuit de furt în proporții deosebit de mari. A pătruns într-un centru comercial amplasat pe bd. Ştefan cel Mare, de unde a sustras 50 de ceasuri de model „Casio”,  cauzând un prejudiciu în sumă de 78 mii lei.

politiacapitalei.md

Suspectul a fost reținut şi escortat la inspectoratul sectorului Centru pentru documentare și stabilirea circumstanțelor.

În cadrul audierilor tânărul și-a recunoscut vinovăția, comunicând polițiștilor că intenţiona să  părăsească teritoriul Republicii Moldova, unde urma să vândă ceasurile sustrase, pentru a obține un profit.

Este de menționat că, suspectul anterior a fost judecat pentru furt și jafuri.

Actualmente, acesta este arestat pe un termen de 30 zile fiind cercetat penal pentru furt, infracţiune pentru care legislaţia penală în vigoare prevede pedeapsa cu închisoare pentru un termen de până la șase ani.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.