Actrița Eva Longoria a primit o stea pe The Walk of Fame din Hollywood

Actriţa Eva Longoria, celebră pentru rolul său din serialul "Desperate Housewives" ("Neveste disperate"), a primit luni o stea pe celebra Walk of Fame din Hollywood, momentul fiind "o victorie pentru toată comunitatea latino", după cum a declarat vedeta, în vârstă de 43 de ani, transmite agerpres.ro.

Actrița Eva Longoria a primit o stea pe The Walk of Fame din Hollywood
(Foto: nbclosangeles.com)

Actriţa, regizoarea, producătoarea şi scenarista a primit distincţia, în prezenţa soţului ei, milionarul mexican José Baston - fostul preşedinte al postului Televisa - şi a altor celebrităţi, cum ar fi cântăreţul portorican Ricky Martin, sau actriţa Felicity Huffman, colega sa de platou din "Desperate Housewives".

În discursul ţinut în timpul ceremoniei de pe Hollywood Boulevard, Longoria, care aşteaptă primul ei copil, le-a povestit celor prezenţi că se simte încă "fetiţa din Corpus Christi, Texas, cu vise mari şi păr bogat".

"Ca femeie hispanică reprezint mai multe comunităţi şi vreau să le spun că nu este steaua mea, ci steaua noastră", a completat Longoria.

Actriţa a devenit celebră la începutul anilor 2000 în rolul Gabriellei Solis, soţia latino-americană sexy şi temperamentală din "Neveste disperate", rol pentru care a primit o nominalizare la Globurile de Aur.

Ea a fost producător executiv al serialului de scurtă durată de pe NBC "Telenovela" - despre o actriţă de seriale hispanice, care nu vorbeşte spaniola - şi a realizat episoade din serialele "Black-ish" şi "Jane the Virgin".

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub