Accesorii și dispozitive pe care să le cumperi dacă lucrezi de acasă

Datorită internetului, mai mulți oameni ca niciodată au posibilitatea de a lucra de acasă în mod regulat. Dar atunci când lucrezi de acasă nu mai poți beneficia de toate beneficiile pe care le-ai avea la birou. Așa că venim cu câteva sugestii pentru tine.

Accesorii și dispozitive pe care să le cumperi dacă lucrezi de acasă
(Foto: start-up.ro)

Să lucrezi de acasă poate fi văzut ca un avantaj mare, dar cei care au lucrat astfel o perioadă mai lungă de timp, cum a fost și în cazul meu, știu cât de important este să rămâi concentrat și să fii productiv. Pot spune din experiență că poate fi dificil să rămâi productiv. Motiv pentru care vă propunem câteva accesorii și dispozitive care te vor ajuta în acest sens.

Masa de birou din gama Function este un mobilier practic și funcțional, cu un raport bun de calitate / preț. Aceasta vine cu un design minimalist, potrivit pentru birou sau living. Masa are dimensiunile 120x48x72 cm și oferă 3 sertare spațioase. Produsul vine demontat, cu instrucțiuni detaliate de asamblare incluse. Biroul are review-uri foarte bune și poate fi cumpărat de aici.

Pub

Atunci când mergi într-o călătorie sau job-ul tău presupune să fii mereu pe drumuri, trebuie să ai la tine un multiport USB, ca să te asiguri că poți să îți încarci simultan toate dispozitivele. Sumvision multiport USB este mic și portabil, îți încape în poșeta, geantă sau buzunar și nu cântărește mai mult decât o portocală. Produsul are o capacitate de 2,4 amperi și oferă o încărcare rapidă pentru produsele conectate, scrie start-up.ro

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub