AUTOVOT MOLDOVA 2018! Semifinala II din categoria Maşini Premium: Toyota Land Cruiser Prado vs Volvo XC60!

Concursul AUTOVOT MOLDOVA 2018, desfăşurat pe AutoBlog.MD, se apropie de final! Astăzi este a 28-a zi în care toți utilizatorii/vizitatorii site-ului nostru, cetățeni ai Republicii Moldova, pot vota cea mai populară mașină lansată în țara noastră în ultimul an.

Al 27-lea duel a scos față în față două modele importante – Porsche Cayenne şi Volvo XC40! În rezultatul voturilor a trecut mai departe crossoverul suedez cu 25 de aprecieri, faţă de cele 15 acordate modelului german.

Astăzi se duelează alte două maşini interesante în prima semifinală din categoria maşini premium, ambele disponibile pentru a fi cumpărate direct în Moldova – Toyota Land Cruiser Prado vs Volvo XC60. Vă reamintim că fiecare duel durează 24 de ore, iar în fiecare zi la ora 00:00 pe site va intra un nou duel. Modelele care vor acumula mai multe voturi vor merge mai departe.

În același timp, ca voturile să fie valabile este nevoie ca votul Dvs să fie distribuit pe pagina de Facebook. Doar după ce se dă share la vot, numele Dvs va fi înregistrat în concurs. Pentru mai multe șanse de a câștiga marele premiu iPhone 8 64 GB vă îndemnăm să votați în cadrul fiecărui duel!

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.