AUTOVOT MOLDOVA 2018! Finala mică din categoria Maşini Premium: Porsche Cayenne vs Toyota LC Prado!

Concursul AUTOVOT MOLDOVA 2018, desfăşurat pe AutoBlog.MD, se apropie de final! Astăzi este a 29-a zi în care toți utilizatorii/vizitatorii site-ului nostru, cetățeni ai Republicii Moldova, pot vota cea mai populară mașină lansată în țara noastră în ultimul an.

Al 28-lea duel a scos față în față două modele importante – Toyota Land Cruiser Prado vs Volvo XC60! În rezultatul voturilor a trecut mai departe crossoverul suedez cu 24 de aprecieri, faţă de cele 16 acordate SUV-ului nipon.

Astăzi se duelează alte două maşini interesante în prima finală mică din categoria Maşini Premium (pentru a stabili care e a doua cea mai populară maşină nouă), ambele disponibile pentru a fi cumpărate direct în Moldova – Porsche Cayenne vs Toyota LC Prado. Paralel se duelează alte două Maşini Accesibile într-o finală mică.

Vă reamintim că fiecare duel durează 24 de ore, iar în fiecare zi la ora 00:00 pe site va intra un nou duel. Modelele care vor acumula mai multe voturi vor merge mai departe.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.