AUTOVOT MOLDOVA 2018! Duelul de astăzi: Nissan Qashqai vs Toyota Camry!

Concursul AUTOVOT MOLDOVA 2018 este în plină desfăşurare pe AutoBlog.MD! Astăzi este a treia zi în care toți utilizatorii/vizitatorii site-ului nostru, cetățeni ai Republicii Moldova, pot vota cea mai populară mașină lansată în țara noastră în ultimul an.

Al doilea duel a scos față în față două modele importante – Suzuki Ignis şi Peugeot 3008! În rezultatul voturilor a trecut mai departe SUV-ul francez cu un total de 91 de aprecieri faţă de 27 acordate micuţului japonez!

AUTOVOT MOLDOVA 2018! Duelul de astăzi: Nissan Qashqai vs Toyota Camry!
Foto: autoblog.md

Astăzi se duelează alte două maşini interesante – Nissan Qashqai vs Toyota Camry. Vă reamintim că fiecare duel durează 24 de ore, iar în fiecare zi la ora 00:00 pe site va intra un nou duel. Modelele care vor acumula mai multe voturi vor merge mai departe.

În același timp, ca voturile să fie valabile este nevoie ca votul Dvs să fie distribuit pe pagina de Facebook. Doar după ce se dă share la vot, numele Dvs va fi înregistrat în concurs. Pentru mai multe șanse de a câștiga marele premiu iPhone 8 64 GB vă îndemnăm să votați în cadrul fiecărui duel!

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub