A fost stabilită cea mai probabilă cauză de producere a incendiului la Institutul de Zoologie din capitală

În urma producerii incendiului pe acoperișul Institutului de Zoologie, Laboratorul Experimental Antiincendiar, a stabilit cea mai probabilă cauză de izbucnire a acestuia. După efectuarea cercetării incendiul s-a produs cel mai probabil în urma unui scurtcircuit în rețeaua electrică de alimentare a sistemului de retranslare a operatorului de telefonie mobilă. 

A fost stabilită cea mai probabilă cauză de producere a incendiului la Institutul de Zoologie din capitală
(Foto: igsu)

Dacă această versiune se va confirma, atunci, conform contractului, compania de telefonie ar fi obligată să compenseze pagubele provocate de foc.

Potrivit IGSU, concluzia specialiștilor a fost inclusă în încheierea privind cercetarea incendiului de pe strada Academiei nr.1 din capitală și a fost remisă organelor de drept.

Pub

UNIMEDIA amintește că la 20 aprilie, un incendiu puternic a avut loc la Blocul de Biologie a Academiei de Științe a Moldovei. Flăcările au fost lichidate după mai bine de trei ore.  Ăn urma incendiului, nimic nu poate fi restabilit. Apa folosită la stingerea flăcărilor a inundat etajul patru, iar echipamentul din săli a fost afectat.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub