A fost lansat cel de-al doilea concurs de ocupare a funcției de director al ANI: Ce spune Ministrul Justiției

Consiliul Național de Integritate a lansat cel de-al doilea concurs pentru selectarea directorului Autorității Naționale de Integritate, asta după ce ultimii candidați care au fost selectați în cadrul anteriorului concurs, au picat testul poligraf. Declarațiile aparțin Ministrului Justiției, Vladimir Cebotari, în cadrul ședinței comune Parlament-Guvern.

A fost lansat cel de-al doilea concurs de ocupare a funcției de director al ANI: Ce spune Ministrul Justiției
(Foto: Autoritatea Națională de Integritate)

Potrivit acestuia, procesul de selectare a candidaților decurge foarte greu, însă Ministerul Justiției nu este în drept de a se implica în acest proces.

În același timp, Consiliul Național de Integritate organizează concursul pentru ocuparea funcției de vicedirector al ANI. Dacă va fi selectat vreun candidat, acesta va fi obligat ca de la 1 ianuarie 2018 să înceapă procesele de activitate ale ANI. 

Pub

UNIMEDIA amintește că ambii candidații la funcția de președinte al ANI, atât Teodor Cârnaț, cât și Victor Strătilă, au picat proba la poligraf.

Ulterior Teodor Cârnaț a negat rezultatele obținute. Celălalt candidat, Victor Strătilă, este și el de părere că este "integru", deși nu a trecut testul.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub