10 secrete pentru a călători în jurul lumii mult mai ieftin

Aşa cum spune o vorbă înţeleaptă, călătoria este singurul lucru cumpărat care te face mai bogat. Totuşi, zborurile, hotelurile şi alte lucruri costă suficient de mult încât să descurajeze călătoriile frecvente. Bright Side prezintă mai multe metode pentru a economisi bani în timpul călătoriilor, testate de călători cu experienţă, scrie adevarul.ro

10 secrete pentru a călători în jurul lumii mult mai ieftin
(Foto: spoiled NYC)

1. Folosiţi rute combinate

Asta înseamnă să alegeţi şi să combinaţi diferite companii aeriene şi mijloace de transport pentru a ajunge la destinaţia dorită, care de multe ori vă permite să economisiţi destul de mult. Principala regulă aici este că ar trebui să căutaţi bilete la firme mari de transport. De exemplu, un zbor spre Roma cu o călătorie cu trenul spre Veneţia este, în general, mai ieftin decât un zbor direct spre Veneţia.

Pub

2. Un oraş „ascuns“

Un zbor direct de la punctul A la punctul B este adesea mai scump decât un zbor de la A la C cu o escală la B, ceea ce înseamnă că puteţi cumpăra un bilet la un zbor de legătură şi pur şi simplu nu mergeţi în a doua parte a călătoriei. Puteţi să vă creaţi propriul traseu cu un oraş „ascuns“ cu instrumente online, cum ar fi Skiplagged sau Flyshortcut.

3. Nu închiriaţi maşini în oraşe mari

O maşina închiriată este un mijloc bun de a călători între oraşe. Dar în interiorul unui oraş, acesta poate deveni mai mult o povară din cauza problemelor de parcare şi trafic. Pentru a economisi timp şi bani, utilizaţi transportul public sau, mai bine, închiriaţi o bicicletă.

4. Găsiţi oferte speciale

Multe agenţii de transport oferă preţuri bune pentru turişti. De exemplu, două persone pot folosi întregul transport public din Bavaria pentru o zi, la preţul de 31 de euro. Acesta este preţul pentru o persoană de la München până la Castelul Neuschwanstein dacă alegeţi să cumpăraţi bilete de unică folosinţă. În Marea Britanie, atunci când cumperi orice bilet de tren, poţi obţine un al doilea gratuit pentru a ajunge la diferite atracţii turistice populare.

Pentru a citi toate secretele accesați altfel.md

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub