10 obiecții de la Chirtoacă față de bd. Alecu Russo

Primarul general al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, are o lista de cel puțin 10 obiecții față de bulevardul Alecu Russo, care a fost recent renovat. Potrivit lui, lucrările încă nu sunt încheiate și că acestea nu vor fi recepționate până când antreprenorul nu va corecta echivocurile, transmite UNIMEDIA.
 
În topul nemulțumirilor enumerate de Chirtoacă se numără pilonul din mijlocul pistei pentru bicicliști, aflat la intersecția cu str. N. Dimo, borduri care trebuie coborâte, fântâni de canalizare care trebuie ridicate, să fie făcut pandus în preajma complexului comercial „Pan-Com”, să fie corectat marcajul rutier pe str. Bogdan Voievod și să se analizeze dacă s-a folosit eficient spațiul pentru parcare.
 
10 obiecții de la Chirtoacă față de bd. Alecu Russo
str. Alecu Russo (Foto: chisinau.md)

 
 
„Eu bancuri cu privire la această stradă nu vreau, că am băgat 100 milioane lei. Am lăsat un stâlp în mijlocul trotuarului, este pista pe unde vor merge bicicliștii și ca aceștia să dea cu capul în pilon. Mai ales că este exact când vii din deal de la str. Sadoveanu, exact în vale la str. Dimo”, a declara primarul Capitale. Acesta a cerut să fie scos în afara trotuarului sau la marginea trotuarului. „Mort-cop să găsiți rezolvarea, să găsiți rezolvarea”, a tăiat Chirtoacă.
 
Potrivit lui, mai sunt și alte probleme. „Este lista de cele 10 probleme pe care am enunțat-o eu, dar care cu siguranță nu este tot. Fără rezolvarea acestor probleme nu discutăm despre recepționarea lucrărilor”, a menționat Dorin Chirtoacă.
 
Șeful interimar al Direcției Transport Public și Căi de Comunicație, Igor Gamrețchi, a precizat că o parte din greșeli au fost deja corectate de către antreprenor.
 
„Mie îmi pare rău că eu, un nespecialist, trebuie să mă duc și să dau cu nasul pe unul pe altul, în baza a ceea ce am văzut în altă parte în Europa sau după mine”, a reproșat edilul-șef al Capitalei. Acesta a cerut să fie pregătit un proces verbal de către specialiști, cu neajunsuri care au fost identificate și să fie pregătite și soluți

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub