Valeriu Munteanu, despre „jocul” cu ridicarea și scăderea prețurilor la carburanți: „Show marca Partidul Democrat”

Liberalul Valeriu Munteanu susține că deciziile ANRE privind scăderea și ridicarea prețurilor la carburanți vin din partea Partidului Democrat. În acest sens, dânsul a menționat faptul că „oamenii lui Plahotniuc” încearcă să creeze impresia că partidul de guvernământ rezolvă problemele pe care tot ei le inventează.

„Show marca Partidul Democrat – lecții pentru dictatorii începători

1. ANRE, format din oameni de încredere ai PD și personal ai domnului Plahotniuc au adoptat astăzi o decizie de majorare considerabilă a prețurilor la carburanți. Specialiștii în domeniu, spun că majorarea este neargumentată, deci abuzivă.
2. Ministerul Economiei, condus de Chiril Gaburici, unicul ministru din Europa cu diplomă cumpărată de la Piața Centrală și Agenția pentru Protecția Consumatorului și Supravegherea Pieței, instituții controlate politic de PD, tot azi depun o cerere în instanța de judecată (care a dovedit de suficiente ori subordonare oarbă față de PD), prin care cer anularea deciziei ANRE.
3. Televiziunile ale cărui proprietar este Vladimir Plahotniuc, liderul PD, oglindesc zelos această operațiune de „apărare” a poporului sărăcit împotriva „abuzurilor” ANRE.
4. Cel mai probabil PD va aduce în zilele următoare și niște protestatari de serviciu (îi poate împrumuta de la Ilan Șor), care vor scanda gălăgios dar prietenos în fața judecătoriei, „ajutând” astfel instanța să emită o decizie de „apărare a poporului”.
5. Instanța va asculta „argumentele” lui Gaburici – fără diplomă și „vocea poporului” și va anula decizia ANRE, ca fiind adoptată cu abateri de procedură.

Și astfel, toată lumea va începe „să iubească” frenetic Partidul Democrat, care creează probleme, ca să poată arata eroic, atunci când le rezolvă”, a scris Munteanu pe pagina sa de Facebook

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.