UNIMEDIA este cel mai vizitat site de știri din R. Moldova, potrivit metrica.md

UNIMEDIA este portalul de știri nr. 1, potrivit metrica.md, o aplicație care măsoară audiența site-urilor din Republica Moldova, reieșind din datele generate de Google Analytics.
UNIMEDIA este cel mai vizitat site de știri din R. Moldova, potrivit metrica.md
(Foto: UNIMEDIA)

Astfel, potrivit metrica.md, UNIMEDIA este lider în acest clasament cu 618 432 de vizitatori lunar, care au accesat 4,5 milioane de pagini de știri în ultima lună.

Pe locul doi se clasează protv.md, site-ul televiziunii Pro TV Chișinău, cu 597 677 vizitatori lunar, care au accesat 4,2 milioane de pagini de știri.

Locul 3 și 4 sunt ocupate de către jurnal.md și jurnaltv.md, care au adunat câte 310 mii și, respectiv, 280 mii de vizitatori.

Pe locul cinci se clasează PUBLIKA.MD, care a reușit să adune de la lansare 194 874 vizitatori, ce au accesat 740 de mii de pagini de știri.

Un alt site al Interakt, VESTI.MD, se clasează pe locul 9 cu 62 de mii de vizitatori în ultima lună și jumătate de milion de știri accesate.

Vedeți mai jos top 10 cele mai vizitate site-uri de știri din R. Moldova, potrivit metrica.md:UNIMEDIA precizează că metrica.md este o aplicație, care preia datele deja existente din statisticile Google Analytics. Clasamentul general si statisticile publice ale site-ului tău sunt actualizate zilnic, în mod automat. Obiectivitatea statisticilor publicate şi implicit a clasamentului nu pot fi puse la îndoială datorita sursei (GA), care investeşte foarte mult în dezvoltarea sistemului de analiză a traficului.

Amintim că UNIMEDIA a fost declarat cel mai bun site mass-media din Moldova și la ediția VIII-a WEBTOP 2010. Vezi aici mai multe detalii.

Sursa: UNIMEDIA

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub