Renato Usatîi: Astăzi PD va anunța o nouă dată a alegerilor, 16 decembrie 2018

Potrivit lui Renato Usatîi, Partidul Democrat va anunța astăzi o noup dată a alegerilor parlamentare și anume 16 decembrie curent. Potrivit politicianului, anunțul va fi făcut la briefingul de presă de astăzi, de la ora 18:30.

Renato Usatîi: Astăzi PD va anunța o nouă dată a alegerilor, 16 decembrie 2018
(Foto: UNIMEDIA)

„Astăzi seara democrații vor comunica despre o nouă dată a alegerilor parlamentare, care le planifică pentru decembrie (16.12.2018). Acum fac ultima analiză despre posibilitatea celui de-al doilea tur în circumscripții uninominale. Dodon este împotriva turului doi și roagă ca lucrurile să fie lăsate așa cum sunt. 

Plahotniuc vrea un al doilea tur, ca să egalizeze cu PSRM numărul de mandate, pentru o coaliție comună după alegeri. Dar, dacă stăpânului care conduce majoritatea nu îi vor ieși cifrele, atunci va merge la alegeri cu sistemul vechi. Oricum, va alege doar acel scenariu care îi va garanta puterea pentru următorii patru ani. Nu avem pentru ce să ne bucurăm”, a scris Usatîi pe Facebook.

Pub

Conctactați de UNIMEDIA pentru a oferi un comentariu, Vitalie Gamurari, Sergiu Sîrbu și Dumitru Diacov nu au răspuns la telefon.

Și liberalul Valeriu Munteanu a scris anterior că alegerile parlamentare nu vor avea loc în februarie, așa cum a decis Parlamentul, ci în noiembrie. 

Amintim că data alegerilor parlamentare a fost stabilită pentru 24 februarie 2019.

Astăzi, Partidul Democrat se întâlnește astăzi într-o ședință extraordinară a Consiliului Politic Național, se anunță într-un comunicat emis presei. De asemenea, după ședință, la ora 18:30, va avea loc un briefing de presă.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub