(video) Festivalul de Viteză de la Goodwood, ediţia 2018! Ce vom vedea în acest an pe lângă o mulţime de premiere

Pe lângă alte noutăţi din lumea auto, următoarele patru zile vor fi unele care ne vor dezorienta complet. De ce? Pentru că în perioada 12-15 iulie inclusiv se va desfăşura celebrul Festival de Viteză de la Goodwood, Marea Britanie, un eveniment pe care redacţia noastră îl urmăreşte de câţiva ani, pe când încă proiectul AutoBlog.MD lua o formă.

O dezorientare va fi generată şi de numeroasele premiere auto pe care tot mai mulţi producători le programează anume pentru aceste zile, asta pentru că festivalul este vizitat de sute de mii de oameni! De asemenea, va fi un loc în care noile maşini deja lansate, înainte să apară pe piaţă, vor face o demonstraţie de performanţe dinamice.

Pe lângă acestea vor avea loc licitaţii, parade de automobile exclusive, curse, tentative de doborâre a unor recorduri şi multe alte lucruri interesante. Despre toate vă vom relata, desigur dacă vom reuşi. Vezi un prolog video al evenimentului şi ce maşini vor putea fi văzute, pe AutoBlog.MD

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.