Spitalul Clinic Municipal Nr.1 se abține să reacționeze la acuzațiile aduse de către Mihai Stratulat: „ Afirmaţiile dumnealui au o tentă de marketing neloială”

Spitalul Clinic Municipal Nr.1 nu comentează și se abține să reacționeze la acuzațiile aduse de către medicul pediatru, Mihai Stratulat, care susține că în două instituții medicale din capitală sunt nereguli grave. Potrivit lui Stratulat, spitalele încearcă să își mărească bugetele din contul unor diagnoze incorecte puse copiilor.

Foto: UNIMEDIA

„Vom evita polemicile iniţiate de dl Mihai Stratulat, ca reprezentant şi partener de afaceri al unei clinici private de pediatrie, afirmaţiile dumnealui având o tentă de marketing neloial, urmărind ponegrirea instituţiei şi tuturor cadrelor medicale şi reducerea încrederii pacienţilor în sistemul medical de stat, în favoarea celor private.

Aducem la cunoștință că Spitalul Clinic Municipal Nr.1 primește anual circa 8000 de nașteri și tratează până la 4000 de copii cu diferite patologii neonatale și neurologice”, se arată într-un comunicat emis de către instituție.

De asemenea, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecţiei Sociale (MSMPS) și Centrul Național Anticorupție s-a autosesizat pe neregulile semnalate de către doctorul pediatru Mihai Stratulat în Spitalul Clinic Municipal Nr. 1 "S. Lazo" și Spitalul Clinic Municipal Nr.1.

UNIMEDIA amintește că medicul pediatru, Mihai Stratulat, a făcut mai multe dezvăluiri despre sistemul de sănătate din două spitale din capitală. Dânsul aduce acuzații despre modul în care unele spitale își măresc bugetele din contul unor diagnoze incorecte puse copiilor.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.