Mesajul deputatului Codreanu pentru primarii din Moldova care au votat unirea: „Îndrăzniți! Nu vă temeți”

Deja 22 de localități din Moldova au semnat declarația simbolică de unire cu România. În acest context deputatul Constantin Codreanu, care a prezentat la tribună Camerei Deputaților o declarație politică intitulată „ReUnirea celor două state românești este inevitabilă”.

Mesajul deputatului Codreanu pentru primarii din Moldova care au votat unirea: „Îndrăzniți! Nu vă temeți”
(Foto: infoprut.ro)

 „Cum este și firesc, în anul Centenarului Marii Uniri, tot mai multe localități basarabene vor opta univoc și oficial pentru revenirea în familia noastră românească. Folosesc ocazia și le spun confraților mei basarabeni de la această tribună a Parlamentului din București: Îndrăzniți! Nu vă temeți! Unirea face puterea! Astăzi suntem 20 de comune, mâine vom fi sute de sate și orașe”, a declarat Codreanu anunță infoprut.ro.

Parlamentarul a salutat demersul primăriilor din Republica Moldova, de a vota Declarații de Unire cu România, și i-a invitat pe aleșii locali să efectueze o vizită în Legislativul de la București.

„Ceea ce au inițiat acum, perfect natural și democratic, cele 20 de comune basarabene este o dovadă că ReUnirea, ca proces acumulativ, este în plină desfășurare și că niciun Dodon nu o poate opri. Le adresez primarilor și consilierilor primelor 20 de comune basarabene care au votat ReUnirea, dar și celor care o vor face de acum încolo, invitația de a vizita Parlamentul României”, a spus deputatul PMP.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub