ora: 11:10, 31 iul 2013 14787 44
(video) Interviu cu Renato UsatîiInterviu cu Renato Usatîi, om de afaceri care activează în R. Moldova, dar și în Federația Rusă. 

În cadrul intervenției sale, Usatîi a vorbit despre relația cu politicienii moldoveni, printre care Vlad Filat, Vlad Plahotniuc și Mihai Ghimpu, cum vede viitorul R. Moldova și care sunt planurile sale de viitor. Totodată, acesta s-a referit și la „cazul Gorbunțov” despre care a spus că este gata să plătească jumătate de milion de dolari, numai ca acesta să fie adus în țară.

Vedeți mai jos interviul video:Comentarii (44)
 • +3 (11)
  mujik in toata legea !
  • +2 (8)
   Offf... Doamne, de-ati sti cu ce se ocupa acest bandit Usatii. Nu e de mirare ca e in relatii bune cu Vlad Plahotniuc.
   • -2 (8)
    Dar tu știi cu ce se ocupă Usatîi? Omul în comparație cu alții a făcut lucruri bune pentru orașul său natal și asta este deja un plus. N-are nici o treabă în cazul dat Plahotniuc. Omul a spus că mai mulți oameni de afaceri din F.Rusă au avut relații de business cu Plahotniuc, și că dânsul mereu a fost onest și s-a ținut de cuvânt. Nu văd nimic rău la mijloc. Nu trebuie să încurcăm oamenii de politici cu oamenii de afaceri.
    • +1 (7)
     Mă irită să văd anumiți indivizi cu gura mare care nu sunt în stare de nimic și numai de a vorbi a ploaie sunt în stare. Dacă nu știi nimic mai bine taci. Doar în interviu nimeni nu s-a spus că Plahotniuc ar avea careva legături cu Usatîi.
     • +3 (5)
      politica e afacere pentru Plahotniuc, iar daca tu crezi ca "flacaul", care-si permite sa dea interviuri folosind jargon de interlop, nu urmareste interese meschine si se gindeste doar faca cu adevarat bine, atunci tu esti ala care erita lumea. Plus la asta este evident ca nu ai nici cea mai vaga ideie cu ce se acupa Usatii asta .... Asa, special pentru tine "po sekretu, omanasu asta se okupa ku kidosurile" si are aprtanenta la mafia ruseasca

      PS. am folosit acelasi jargon ca protagonistul interviului

      • 0 (8)
       Impare mai simplu - este un rus si nu chiar vorbeste pe limba romana. A dat interviuri in limba rusa, vorbeste bine. Cred ca a sa invata sa vorbeste cultural si in limba romana. Despre cuvinte - tat e drept. Cred ca poate sa fie un politicean bun, daca a sa face si in viitor lucruri buni, nu numai vorbitori ca Plahotniuc si Filat.
       • -4 (6)
        Mda...dar vad ca lui Renat Usatii ii Pohui de Vlad Filat, si asata inseamna ca acesta intr-adevar este un cadavru politic.

        Cred ca pina aici i-a fost luyi filea...si daca mai vrea cineva ca PLDM-ul sa ramina in politica, atunci filat trebuie de dat jos de la sefia partidului.

        Sunt cetățean activ
        • -2 (4)
         M-am lamurit, daca a ajuns si renat usatii sa Vorbeasca asa atunci chir vdem ca Filat nici nu poate spera macar nici l-a o autoritate in acest stat, deoarece un copkil de 34 de ani in face pe acesta oua si otet...)))

         Sunt cetățean activ
         • +2 (4)
          Cine-l crede pe banditul asta de Usatii?

          In primul rand, el nici nu stie bine sa vb romana in tara noastra. In al doilea rand, si normal ca o sa-l apere si o sa-l laude pe Plahotniuc, care-i este complice in toate afacerile murdare.

          Numai banditism in tara noastra. Imi vine a bo*i.
          • 0 (2)
           Vorbeşte româna şi la un nivel destul de înalt, spre mirarea mea. Despre "bandit" ne spui ceva concret sau fuţi capul ca să nu taci ca întotdeauna?

           P.S. Vezi dacă nu am comis greşeli, ca să ai motiv de a mă pupa în cur.
        • +3 (3)
         G7, cine-i cadavru politic? Filat?

         Da-ti o palma, ca sa te trezesti. Filat a fost, este si va ramane inca foarte mult timp un lider politic si un politician, in general, foarte puternic, competent si principial. Nu se compara altul cu el, nici Voronin, care n-are deja valoare.
         • -1 (1)
          Tu te rizi, nu inteleg? Principilitatea el arata numai in contrabanda. Tu ai auzit cum el vorbeste cu Vicol? Ca un bandit si criminal de mastabul national. Filat e un trup politic, acest fapt inteleg tati.

          Da si principilitatea el a aratat, cind a asteptat pe Putin 4 ore in viceu? EL vre sa pupe in locul cunoscut si pe Basescu, si pe Putin, si Baiden. Pe tati, cine da voie.
       • +2 (4)
        Asa un politician ca Usatii, daca o sa intre in politica, ii un sfarsit de lume. Cum poate fi un mincinos ca el politican bun? Te gandesti macar la ce spui?

        Nu stiu ce ti se pare drept din cuvintele sale, dar mie , personal, nu mi se pare adevarat practic nimic.
       • 0 (2)
        Nu vorbeşti româna mai bine ca Usatîi. Să faceţi cel puţin tot atît cît a făcut el pentru Moldova, atunci veţi ţine cuvîntări.
 • +1 (1)
  Ăsta are planuri mari... cel puţin tinde spre priministru.
  • +1 (3)
   Usatii doar cu planurile si o sa ramana. Ii cam prost sarmanul. Nu stie ce spune si nu-si asuma responsabilitate pentru cuvintele sale. O s-o pateasca.
   • +5 (5)
    VORBESTE IN ROMANA! BRAVO! DACA TOTI MOLDOVENII RUSI DIN MOLDOVA AR VORBI ASA DE BINE CA EL ROMANA SI AR FI PRO-EUROPENI, TOTI AM TRAI SI NE-AM INTELEGE MULT MAI BINE.
    • +2 (2)
     Chiar este curajos ca a oferit acest interviu in romana! Ca de teama ca va gresi ar fi putut sa vb in rusa, pentru ca e evident ca o cunoaste mai bine! respect pentru asta! In rest este un om care se tine de promisiuni si a facut multe pentru mldoveni pu orasul natal!
 • 0 (2)
  il simpatizeaza pe "Feodorici" :) , maladets! Da dupa vorba nici pe departe nu pare a fi un intelectual, are vorba de interlop cu staj: "arici" , "....o sa umble cu comprese..." , "...il pun in sac si o sa-l aduc in Moldova"... Tare sceptic ma uit eu la omul asta, daca ramine asa cum este mi-i indiferent, daca se baga in politica apoi o sa avem cu o durere de cap in plus..
 • -4 (6)
  un om dupa ce ajunge cu bani mari, ar trebui macar sa incerce a invata sa vorbeasca kit de kit corect si frumos. poate e mare si tare baiatul asta, dar kind ii auzi frazele... intelegi ca e un individ de prin anii 90'.

  ce fel de incredere poate el sa-ti inspire?
  • +5 (7)
   Foarte bine vorbeste dupa aproape 10 ani de activitate in Federatia Rusa! In plus nu conteaza cum vorbeste, dar ce fapte face. Este de apreciat ca acest om a facut intr-un an (cel putin ceea ce s-a mediatizat) cat politicienii nostri nu au facut de cati ani sunt la guvernare!
   • +3 (5)
    Sunt de asigur. Avem multe politiceni, care vorbesc frumos, dar nu fac nimic. Doar oameni cu suflet nu avem.

    Renat a sa invata sa vorbeste, dar e lucru mai important ca vree sa ajute oamenilor. Si ajute.
    • +2 (2)
     Cu ce a ajutat Usatii oamenii?

     Doar vorbeste, si nici nu stie sa vorbeasca corect. Ii vai de viata lui.
     • +2 (2)
      El finanseaza operatii pentru copii bolnavi, o dat banii invetatorilor. Ajute ccum poate de ajutat. El nu e la puterea sa face niste lucruri sisteme, doar eu cred ca daca si as fi, nu va fie mai rau decit Leanca-Filat sau Plahotniuc
  • +2 (2)
   Cei care au primit ajutor din partea lui si cred ca il primesc in continuare cred ca pot sa iti spuna ce fel de incredere poate sa inspire acest om de afaceri! accentuez, este un om de afaceri si nu politician care are multe obligatii ceea ce nu are Renat Usatii! El nu are nicio obligatie fata de moldoveni si nu este dator sa ajute oamenii dar o face si asteapta recompense sau voturi pentru asta!!!
   • +3 (3)
    * "El nu are nicio obligatie fata de moldoveni si nu este dator sa ajute oamenii dar o face si NU asteapta recompense sau voturi pentru asta!!!"
 • 0 (0)
  http://protv.md/stiri/international/in-moldova-banul-face-legea-ce-a-discutat-rinat-usatii-cu-gherman.html

  • +2 (2)
   Impare a dat commenturi despre ituatia asta, si politia a fost, ca ajuta sa scoata pe bancaru criminal din Londra pentru a aresta
 • +4 (4)
  Nu sunt mare fanat de politiceni orientati in partea Rusiei, dar Renat vorbeste treaba. El nu este un orator perfect, dar face multi lucruri buni. Din alta parte avem politiceni de exemplu Filat, care vorbesc foarte frumos, doar din afaceri au numa furatura si nimic mail mult.
 • -4 (4)
  Acest interviu imi aduce aminte de un personaj, care la fel a aparut brusc ca personalitate in MD ca un "черт из табакерки" Si la fel, ca si acest "nartis" se tot lauda si se batea cu pumnul in piept, ca nu are de gand sa-si desfasoare activitate politica..... Pentru ca pe ultima suta de metri in ajun de alegeri sa-l vedem sub numarul doi pe lista unui partid compromis. Istoria se repeta? Din seria очевидное -невероятное.....se materializeaza clonele!
  • +1 (1)
   Da de unde ei treaba sa apar? Nu inteleg. Tati politiceni sau descrididat, avem nevoie de o singe nou
 • +4 (4)
  Isi face omul treaba pe care multi din noi nu o fac.Isi spune parerea, CE E MAI IMPORTANT - CA E PATRIOT, da nu cum vorbeste.Haide-ti sa punem si noi umarul la o activitate de caritate - cei care pot.Sint multe prostii in tara noastra mare si inca mai multi oameni saraci
  • +2 (2)
   La spus prostii si aberatii, intr-adevar toti sunt buni, dar sa fac un lucru bun si folositor nu toti se grabesc! Acest om a facut fapte admirabile si este un exemplu pu multi! Daca fiecare om de afaceri din tara noastra ar face asa multe lucruri s-ar schimba spre bine, insa deocamdata nu prea multi doritori! Doar unul Renato se gandeste, in schimb autoritatile ba, desi ar trebuie sa faca mult mai mult pentru ca si-au laut acest angajament fata de populatie!
 • +2 (2)
  Oameni buni, e strigator la cer, vreau sa va spun ca tara noastra este la fundul marii, cred ca acum asteptam sa ne intre apa in toate casele si sa incetam sa mai existam!

  In curind tara noastra va fi clonul Cernobilului!

  Eu deja cunosc foarte multe sate care sunt pustii!

  Noi avem nevoie de un lider politic care sa bata ca in hotii de cai dar mi se pare ca asta nu degraba va veni la putere, deoarece hotii si smenarii sunt peste tot!
 • +1 (1)
  "E strigător la cer!" - cel mai oribil clişeu folosit de cerşitori. Doreşti ceva să faci, atunci fă şi nu aştepta să vină altcineva să facă în locul tău. Nu vă plac hoţii? Iar voi cine sînteţi? Nu vă bucuraţi cînd vecinul este furat? Pretindeţi că sînteţi mai buni ca cei de la conducere, dar odată ce ajungeţi la o funcţie, începeţi să vă comportaţi exact ca cei pe carei criticaţi. Schimbă-te pentru a schimba lumea!
 • +1 (1)
  Cita vorbaraie aiurea! Apucati-va voi sa faceti ce a facut el si atunci veti analiza ce e bine si ce e rau. Nici nu va puteti imagina ce bucurie pot primi unii copii cand li se ofera o jucarie care nu au avut-o sau chiar si o bomboana, dar ce sa mai vb de o vacanta la mare! Indiferent de cine o fi sau este acest Renat dar faptele lui sunt laudabile!
 • -1 (1)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • +1 (1)
  Incă câteva interviuri:

  http://www.crimerussia.ru/contractkillings/61890-zakaz-na-ubijstvo-rossijskogo-bankira-germana-gorbuntsova-postupil-renatu-usatomu-ot-solntsevskoj-opg-audio.html
 • -1 (1)
  E adevarat ca acest om a facut multe pentru Moldova si cel mai important intr-un timp foarte scurt. Si de vorbit tot vorbeste inca foarte bine in romana. Celor care le este greata sa incerce sa faca macar putin din ce a facut Usatii dar nu sa scuipe in munca altora.
 • 0 (2)
  BRAVO RENAT,MILOSTENIA ESTE BINE VENITA,SI EU CRED CA MULTA BUCURIE AU AVUT CEI 40 DE COPII,ESTE CEVA DE NEUITAT
  • 0 (0)
   Copii aceia nu au avut o bucurie, dar o au si o vor avea inca mult inainte sunt sigura! Si nu dor ei ci toti cei care au fost ajutati de acest om.
 • 0 (0)
  BRAVO ERENAT INCA UNE VREU DE-AL DE LUCINSCHII SI SHOR...
 • 0 (0)
  Om de "treaba"

  http://www.crimerussia.ru/contractkillings/61890-zakaz-na-ubijstvo-rossijskogo-bankira-germana-gorbuntsova-postupil-renatu-usatomu-ot-solntsevskoj-opg-audio.html
 • 0 (0)
  FIECARE MOLDOVEAN CARE SE RESPECTA VINE DUMINICA,9 FEBRUARIE LA ORELE 12:00 IN FATA AMBASADEI FEDERATIEI RUSE DIN CHISINAU,IN SUSTINEREA GUVERNULUI SI PARLAMENTULUI CONTRA MASURILOR LUATE DE SEPARATISITII SUSTINUTI DE FEDERATIA RUSA,CARE NE DEZBINA TARA SI VOR O REPETARE A INVAZIEI DIN 1992 CAND ERAM SINGURI SI FARA PRIETENI. MOLDOVA ACUM NU ESTI SINGURA ,VINO IN FATA AMBASADEI RUSIEi SA-LE ARATAM CA NE PASA DE RETINEREA MOLDOVENILOR DIN STANGA NISTRULUI,DE INCHIDEREA SCOLILOR CU PREDARE IN LIMBA ROMANA,DE IMPUSCAREA MOLDOVENILOR REGULAR DE CATRE ASA-ZISII PACIFICATORI,CARE DE FAPT NUMAI PACE NU FAC !!!!

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
Alte interviuri
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA