ora: 17:57, 27 iun 2017
Zinaida Greceanîi a avut o întrevedere cu reprezentantul Ministerului Afacerilor Externe și Ambasadorul Marii Britanii

Astăzi, 27 iunie, președintele Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord în Republica Moldova, Lucy Joyce și cu șeful adjunct al Departamentului Europei de Est și Asia Centrală a Ministerului Afacerilor Externe al Marii Britanii, Jennifer MacNaughtan.

 

În cadrul întrevederii părțile au discutat despre o gamă largă de probleme legate de situația politică și socio-economică din Republica Moldova. Zinaida Greceanîi a prezentat poziția PSRM privind aceste aspecte. Separat, a fost examinată inițiativa Partidului Socialiștilor de a introduce în Republica Moldova un sistem electoral mixt.

FORUMUL MASS-MEDIA 2017
Interviu
Igor Meriacre, expert în asigurarea accesibilității, director executiv al Asociației “MOTIVAȚIE” din Moldova: Statul procedează exact ca un agent economic care vrea să dezvolte afacerea sa, dar nu vrea să investească în ea Igor Meriacre, expert în asigurarea accesibilității, director executiv al Asociației “MOTIVAȚIE” din Moldova: Statul procedează exact ca un agent economic care vrea să dezvolte afacerea sa, dar nu vrea să investească în ea

Accesibilitatea este punctul de reper în tot ceea ce numim astăzi incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități. Dreptul la un spațiu public accesibil este un drept fundamental prin care pot fi exercitate și celelalte drepturi. Lipsa accesibilizării constituie discriminare, iar asigurarea condițiilor de accesibilitate este necesară nu doar pentru persoanele cu dizabilități, dar și pentru vârstnici, copii, părinți ce își transportă copiii în cărucior sau brațe, femei gravide sau persoane cu o dizabilitate temporară. Astfel, numărul de persoane afectate de lipsa condițiilor de accesibilitate este triplu față de numărul persoanelor cu dizabilități.

Caricatura
PUB
Privesc.EU
Jurnal de rețete
Expresul
ALTFEL.MD - Știri #Altfel
Martor Ocular
Curs valutar
Curs oficial BNM 22 Iulie 2018
MDL:
EUR 1 19.3301 0 EUR:
USD 1 16.6631 0 USD:
UAH 1 0.6307 0 UAH:
RON 1 4.1508 0 RON:
RUB 1 0.2622 0 RUB:
Arhiva
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA