ora: 12:53, 24 aug 2017
Prima Enciclopedie politică va fi lansată în ajunul Zilei Independenței, la Academia de Științe
Vineri, 25 august 2017, ora 15:00, la Academia de Științe a Moldovei (Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 1, Sala Azurie), va avea loc la Lansarea primei Enciclopedii politice din Colecţia „Oamenii Moldovei”.
 
Primul volum al Enciclopediei cuprinde toate personalităţile care au deținut funcţiile de: preşedinţi, prim-miniştri, preşedinţi ai Parlamentului, miniştri şi deputaţi în perioada anilor 1991-2017.

Ediția este un produs al companiei de consultanță și promovare a imaginii Poliexpert, în parteneriat cu Academia de Științe a Moldovei.
 
Lucrarea a apărut sub patronajul președintelui Academiei de Științe a Moldovei, academician Gheorghe Duca, cu suportul financiar al Congresului Azerilor din Moldova, Universității Americane din Moldova și Universității de Studii Politice și Economice Europene „Constantin Stere”.
 
Volumul este prefațat de academicianul Gheorghe Duca și Igor Volnițchi, director Poliexpert, autorul ideii.
 
Evenimentul este dedicat celor 26 de ani de independenţă ai Republicii Moldova. 
 
La evenimentul de lansare a primei Enciclopedii politice sunt invitați membrii AȘM, conducerea de vârf a țării, persoane care, în perioada independenței au deținut funcții de înaltă demnitate publică - președinți, premieri, speakeri, miniștri și deputați, precum și politicieni, analiști politici.
 
Invitații la eveniment vor primi câte un exemplar al primei Enciclopedii politice.

 

Evenimentul este deschis pentru reprezentanții mass-media.
 
Eugenia Tofan,
Centrul Media al AȘM

Alte comunicate
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA