ora: 14:46, 24 mai 2017
Partidul Socialiștilor este categoric împotriva restricțiilor privind libertatea de exprimare în interesul puterii ”democrate”

Partidul Socialiștilor pledează categoric împotriva inițiativei democraților de adoptare a legii cu privire la așa numita ”luptă cu propaganda” anunțată de eurounioniștii de la putere.
PSRM cataloghează această inițiativă a democraților ca o încercare de a se agăța de putere prin orice mijloace. De-a lungul ultimilor 8 ani, guvernarea și-a demonstrat incapacitatea de a face față nu doar reformelor promise, dar și elementarelor cerințe ale guvernării.
Economia țării este într-o criză profundă. Imitarea reformelor, corupția totală și ”furtul secolului” din sectorul bancar, pentru care nu au fost încă pedepsiți vinovații, au adus țara în pragul dezastrului financiar.

Conducerea ultimilor 8 ani a făcut ca statul să nu se poată întreține din contul economiei, fiind nevoit să apeleze la împrumuturile externe periculoase ale partenerilor occidentali. Din această cauză, țara este impusă practic să se răsplătească cu propria suveranitate.
Ratingul scăzut al Partidului Democrat, precum și eșecul reformelor pun la îndoială accederea actualului partid de guvernământ în următorul Parlament. Prin urmare, democrații speră să se salveze prin manipulări preelectorale.
Încercând să stârnească o isterie anti-rusă, acceptând si promovând represiunile în mass-media și restricționând libertatea de exprimare, ei speră la un acord tacit al Occidentului.
Partidul Socialiștilor va combate cu fermitate orice încercare din partea majorității de guvernământ de a dăuna relațiilor moldo-ruse, precum și atacurile asupra presei și libertății de exprimare, care este protejată de Constituție.
PSRM va depune toate eforturile pentru a opri aprobarea proiectului de lege privind combaterea așa numitei ”propagande ruse” în Parlament. Partidul salută poziția Președintelui țării cu privire la inadimisibilitatea adoptării proiectelor de legi antidemocratice.

FORUMUL MASS-MEDIA 2017
Interviu
Igor Meriacre, expert în asigurarea accesibilității, director executiv al Asociației “MOTIVAȚIE” din Moldova: Statul procedează exact ca un agent economic care vrea să dezvolte afacerea sa, dar nu vrea să investească în ea Igor Meriacre, expert în asigurarea accesibilității, director executiv al Asociației “MOTIVAȚIE” din Moldova: Statul procedează exact ca un agent economic care vrea să dezvolte afacerea sa, dar nu vrea să investească în ea

Accesibilitatea este punctul de reper în tot ceea ce numim astăzi incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități. Dreptul la un spațiu public accesibil este un drept fundamental prin care pot fi exercitate și celelalte drepturi. Lipsa accesibilizării constituie discriminare, iar asigurarea condițiilor de accesibilitate este necesară nu doar pentru persoanele cu dizabilități, dar și pentru vârstnici, copii, părinți ce își transportă copiii în cărucior sau brațe, femei gravide sau persoane cu o dizabilitate temporară. Astfel, numărul de persoane afectate de lipsa condițiilor de accesibilitate este triplu față de numărul persoanelor cu dizabilități.

Caricatura
PUB
Privesc.EU
Jurnal de rețete
Expresul
ALTFEL.MD - Știri #Altfel
Martor Ocular
Curs valutar
Curs oficial BNM 21 August 2018
MDL:
EUR 1 19.1026 0,1039 EUR:
USD 1 16.7434 0,0595 USD:
UAH 1 0.6056 0,0047 UAH:
RON 1 4.1097 0,0301 RON:
RUB 1 0.2493 0,0019 RUB:
Arhiva
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA