ora: 10:27, 20 noi 2017
Partidul Socialiştilor din Republica Moldova (PSRM) mulţumeşte locuitorilor municipiului Chişinău

Partidul Socialiştilor din Republica Moldova (PSRM) mulţumeşte locuitorilor municipiului Chişinău care au înţeles importanţa referendumului de duminică, 19 noiembrie 2017 şi au participat la el.

Din păcate, şansa reală pe care am avut-o de a pune capăt stării de haos şi incertitudine din capitală prin demiterea lui Dorin Chirtoacă şi prin deschiderea căii legale spre alegerea unui nou Primar a fost irosită. Iar responsabilitatea pentru aceasta, precum şi pentru consecinţele grave ce vor surveni
revine partidelor ce au chemat oamenii să boicoteze referendumul. Abuzând de încrederea unei importante părţi a locuitorilor municipiului Chişinău, aceste partide şi-au promovat propriile interese înguste, care ţin atât de Primăria capitalei, cât şi de viitoarele alegeri parlamentare, dar mai ales de înţelegerile secrete pe care le au privind situaţia de după aceste alegeri.

PSRM condamnă modul iresponsabil prin care partidele ce au chemat la boicotarea referendumului au manipulat şi au indus în eroare alegătorii. Or, urmarea directă a acţiunilor lor va fi degradarea continuă a situaţiei în Chişinău, distrugerea şi a ceea ce a mai rămas din capitala Republicii Moldova.

Totodată, PSRM anunţă pe această cale că nu va renunţa la luptă pentru a da o nouă şansă orașului Chişinău, locuitorilor capitalei, care, cu siguranţă, merită o viaţă mai bună într-un oraş modern şi civilizat!

FORUMUL MASS-MEDIA 2017
Interviu
Igor Meriacre, expert în asigurarea accesibilității, director executiv al Asociației “MOTIVAȚIE” din Moldova: Statul procedează exact ca un agent economic care vrea să dezvolte afacerea sa, dar nu vrea să investească în ea Igor Meriacre, expert în asigurarea accesibilității, director executiv al Asociației “MOTIVAȚIE” din Moldova: Statul procedează exact ca un agent economic care vrea să dezvolte afacerea sa, dar nu vrea să investească în ea

Accesibilitatea este punctul de reper în tot ceea ce numim astăzi incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități. Dreptul la un spațiu public accesibil este un drept fundamental prin care pot fi exercitate și celelalte drepturi. Lipsa accesibilizării constituie discriminare, iar asigurarea condițiilor de accesibilitate este necesară nu doar pentru persoanele cu dizabilități, dar și pentru vârstnici, copii, părinți ce își transportă copiii în cărucior sau brațe, femei gravide sau persoane cu o dizabilitate temporară. Astfel, numărul de persoane afectate de lipsa condițiilor de accesibilitate este triplu față de numărul persoanelor cu dizabilități.

Caricatura
PUB
Privesc.EU
Jurnal de rețete
Expresul
ALTFEL.MD - Știri #Altfel
Martor Ocular
Curs valutar
Curs oficial BNM 21 August 2018
MDL:
EUR 1 19.1026 0,1039 EUR:
USD 1 16.7434 0,0595 USD:
UAH 1 0.6056 0,0047 UAH:
RON 1 4.1097 0,0301 RON:
RUB 1 0.2493 0,0019 RUB:
Arhiva
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA