ora: 08:58, 06 oct 2014
Partidul Democrat din Moldova și-a lansat astăzi candidați pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie

Partidul Democrat din Moldova și-a lansat astăzi candidați pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie, în cadrul unui eveniment extraordinar. "Creștem Moldova", au scandat miile de membri democrați, prezenți la prima acțiune de anvergură a PDM din această toamnă.

 

​"Creștem Moldova pentru ca fiecare moldovean să vrea să trăiască în această țară, ca fiecare moldovean plecat să vrea să revină. Avem ambiții mari pentru Moldova. Țara noastră poate deveni succesul Europei de Est. PDM este partidul creșterii economice, partidul familiilor, PDM crede în Moldova. Noi credem în puterea Moldovei de a reuși", a declarat președintele PDM Marian Lupu, în aplauzele democraților.

 

Alături de democrați, la lansarea candidaților au fost prezenți partenerii și prietenii internaționali ai partidului, printre care Luis Ayala, secretarul general al Internaţionalei Socialiste, reprezentantul Partidului Democrat din Italia, vicepreşedintele socialiştilor europeni Giacomo Filibeck. Un mesaj de susținere din partea socialiștilor europeni a transmis și președintele Partidului Socialistei Europene, Serghei Stanișcev. Toți oaspeții străini i-au încurajat pe democrați să aibă încredere în forțele proprii și au lăudat echipa de profesioniști și oameni dedicați care candidează pe lista partidului. "Sunteți partidul care a dus Moldova în Europa, printre actorii importanți ai acestei lumi noi, pe care noi, social democrații, vrem să o realizăm", a spus Ayala.

 

Printre candidații care au însuflețit atmosfera la evenimentul PDM s-au numărat Igor Corman, speakerul Parlamentului, și președintele de onoare al formațiunii Dumitru Diacov.

 

"Ne angajăm acum să muncim mai departe ca să creștem o Moldovă europeană, prosperă și modernă. Puterea noastră este în faptul că avem un plan, că avem motivația de a-l îndeplini", a declarat Igor Corman. Iar președintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov, a menționat în discursul său că Partidul Democrat a fost gândit ca o forță care să construiască Moldova, care să aducă pacea, conlucrarea. "Acum 18 ani, am pornit la drum cu câteva mii de membri. Astăzi, suntem peste 50 de mii. Am devenit o forță de care va depinde soarta țării. PDM devine un partid solidar în interiorul său și dorește să transmită aceste lucruri în societate", a subliniat Diacov.

 

Peste 2000 de membri ai Partidului Democrat din Moldova din fiecare sat și oraș al țării au participat la lansarea candidaților PDM la alegerile parlamentare din această toamnă.

FORUMUL MASS-MEDIA 2017
Interviu
Igor Meriacre, expert în asigurarea accesibilității, director executiv al Asociației “MOTIVAȚIE” din Moldova: Statul procedează exact ca un agent economic care vrea să dezvolte afacerea sa, dar nu vrea să investească în ea Igor Meriacre, expert în asigurarea accesibilității, director executiv al Asociației “MOTIVAȚIE” din Moldova: Statul procedează exact ca un agent economic care vrea să dezvolte afacerea sa, dar nu vrea să investească în ea

Accesibilitatea este punctul de reper în tot ceea ce numim astăzi incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități. Dreptul la un spațiu public accesibil este un drept fundamental prin care pot fi exercitate și celelalte drepturi. Lipsa accesibilizării constituie discriminare, iar asigurarea condițiilor de accesibilitate este necesară nu doar pentru persoanele cu dizabilități, dar și pentru vârstnici, copii, părinți ce își transportă copiii în cărucior sau brațe, femei gravide sau persoane cu o dizabilitate temporară. Astfel, numărul de persoane afectate de lipsa condițiilor de accesibilitate este triplu față de numărul persoanelor cu dizabilități.

Caricatura
PUB
Privesc.EU
Jurnal de rețete
Expresul
ALTFEL.MD - Știri #Altfel
Martor Ocular
Curs valutar
Curs oficial BNM 22 Iunie 2018
MDL:
EUR 1 19.5276 0,0081 EUR:
USD 1 16.9232 0,0408 USD:
UAH 1 0.6438 0,0065 UAH:
RON 1 4.1812 -0,0007 RON:
RUB 1 0.2654 -0,0001 RUB:
Arhiva
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA