ora: 16:36, 10 dec 2015
Întrevederea Ministrului în exerciţiu al Afacerilor Externe şi Integrării Europene al Republicii Moldova, dnei Natalia Gherman, cu Adjunctul Asistentului Secretarului de Stat al SUA, dna Bridget Brink
La 10 decembrie curent, Ministrul în exerciţiu al Afacerilor Externe şi Integrării Europene al Republicii Moldova, dna Natalia Gherman, a avut o întrevedere cu Adjunctul Asistentului Secretarului de Stat al SUA, dna Bridget Brink, aflată într-o vizită de lucru în Republica Moldova.

În cadrul întâlnirii au fost abordate chestiuni actuale de pe agenda relaţiilor moldo-americane, precum şi unele aspecte legate de evoluţia situaţiei din regiune, situaţia social-politică din Republica Moldova, implementarea reformelor de pe agenda europeană dar şi procesul de soluţionare a conflictului transnistrean. Dna Bridget Brink a reiterat disponibilitatea Statelor Unite ale Americii de a sprijini în continuare calea europeană de dezvoltare a Republicii Moldova. La rândul său, ministrul Natalia Gherman a subliniat interesul ţării noastre pentru revigorarea Dialogului Strategic moldo-american şi desfăşurarea următoarelor şedinţe ale grupurilor de lucru sectoriale.

Alte comunicate
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA