ora: 15:12, 13 iun 2017
Fracțiunea PSRM în Parlament: Vom lupta până la capăt împotriva acestui proiect de lege anti-popular, anti-constituțional, anti-democratic

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova se expune categoric împotriva tentativelor Partidului Democrat din Republica Moldova și sateliților săi cu privire la interzicerea difuzării știrilor și programelor analitice rusești.
Astfel de încercări au avut loc în trecut, cu toate acestea, ele au fost contracarate de presiunea forțelor progresiste din Moldova și comunitatea internațională.

Astăzi, PDM, în accord cu curatorii de peste mări ale acestui partid, încearcă din nou să înainteze această lege, care încalcă în mod flagrant principiile libertății de exprimare și dreptul la informare, prevăzute în Declarația Universală a Drepturilor Omului, Constituția Republicii Moldova și alte acte juridice.
Prin acțiunile sale, PDM și majoritatea parlamentară încă o dată submină procesul de refacere a parteneriatului strategic cu Federația Rusă, care a fost dezvoltat cu succes în ultimele șase luni, datorită eforturilor Președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon.
Adoptarea acestei legi poate duce la o altă rundă de destabilizare în țară.
Fracțiunea PSRM va lupta prin toate mijloacele legale împotriva adoptării  acestei legi anti-populare, anti-constituționale, anti-democratice.
Fracțiunea PSRM în Parlamentul Republicii Moldova îndeamnă populația țării să fie alături de președintele ales de popor, Igor Dodon, care apără în mod constant drepturile și libertățile cetățenilor moldoveni și restabilește parteneriatul țării noastre cu Federația Rusă.
Fracțiunea PSRM în Parlamentul Republicii Moldova constată că actuala majoritate parlamentară, prin extinderea acestei inițiative și-a pierdut definitiv legitimitatea. În continuare, insistăm asupra inițierii alegerilor parlamentare anticipate, care ar trebui să aibă loc cât mai curând posibil.

FORUMUL MASS-MEDIA 2017
Interviu
Igor Meriacre, expert în asigurarea accesibilității, director executiv al Asociației “MOTIVAȚIE” din Moldova: Statul procedează exact ca un agent economic care vrea să dezvolte afacerea sa, dar nu vrea să investească în ea Igor Meriacre, expert în asigurarea accesibilității, director executiv al Asociației “MOTIVAȚIE” din Moldova: Statul procedează exact ca un agent economic care vrea să dezvolte afacerea sa, dar nu vrea să investească în ea

Accesibilitatea este punctul de reper în tot ceea ce numim astăzi incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități. Dreptul la un spațiu public accesibil este un drept fundamental prin care pot fi exercitate și celelalte drepturi. Lipsa accesibilizării constituie discriminare, iar asigurarea condițiilor de accesibilitate este necesară nu doar pentru persoanele cu dizabilități, dar și pentru vârstnici, copii, părinți ce își transportă copiii în cărucior sau brațe, femei gravide sau persoane cu o dizabilitate temporară. Astfel, numărul de persoane afectate de lipsa condițiilor de accesibilitate este triplu față de numărul persoanelor cu dizabilități.

Caricatura
PUB
Privesc.EU
Jurnal de rețete
Expresul
ALTFEL.MD - Știri #Altfel
Martor Ocular
Curs valutar
Curs oficial BNM 16 August 2018
MDL:
EUR 1 18.7993 -0,1261 EUR:
USD 1 16.6137 0,0205 USD:
UAH 1 0.6045 -0,0005 UAH:
RON 1 4.0395 -0,0238 RON:
RUB 1 0.2477 -0,0008 RUB:
Arhiva
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA