ora: 11:06, 06 iul 2017
Consilierii municipali socialiști vor participa la Forumul Urbanistic de la Moscova

Delegația fracțiunii Partidului Socialiștilor în Consiliul municipal Chișinău, condusă de președintele fracțiunii, Ion Ceban va participa la Forumul Urbanistic de la Moscova, care va avea loc la Moscova, în perioada 6-12 iulie.
Din componența delegației fac parte consilieri care reprezintă comisiile de profil, inclusiv juridică, socială, pentru construcții și teritoriu, pentru transport/utilități publice.

În acest an, Forumul Urbanistic de la Moscova va reuni 40 de țări-participante, 300 de speakeri, mai mult de 6.000 de participanți ai programului de afaceri. În plus, la programul extins al forumului sunt  așteptați  mai mult de 30 de mii de vizitatori.
Printre speakeri și participanți vor fi și primari ai orașelor din întreaga lume, reprezentanți ai administrațiilor municipale, urbaniști, arhitecți, experți, etc. Forumul este considerat unul dintre cele mai mari și mai prestigioase din lume, în ceea ce privește planificarea urbană, dezvoltarea orașelor și administrarea urbană.
În cadrul forumului va avea loc o prezentare a celor mai avansate și efective decizii de administrare, programe, proiecte de investiții, sisteme de administrare în situații de control, proiecte de dezvoltare urbană noi și eficiente  pe exemplul orașelor mari și medii din întreaga lume.

FORUMUL MASS-MEDIA 2017
Interviu
Igor Meriacre, expert în asigurarea accesibilității, director executiv al Asociației “MOTIVAȚIE” din Moldova: Statul procedează exact ca un agent economic care vrea să dezvolte afacerea sa, dar nu vrea să investească în ea Igor Meriacre, expert în asigurarea accesibilității, director executiv al Asociației “MOTIVAȚIE” din Moldova: Statul procedează exact ca un agent economic care vrea să dezvolte afacerea sa, dar nu vrea să investească în ea

Accesibilitatea este punctul de reper în tot ceea ce numim astăzi incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități. Dreptul la un spațiu public accesibil este un drept fundamental prin care pot fi exercitate și celelalte drepturi. Lipsa accesibilizării constituie discriminare, iar asigurarea condițiilor de accesibilitate este necesară nu doar pentru persoanele cu dizabilități, dar și pentru vârstnici, copii, părinți ce își transportă copiii în cărucior sau brațe, femei gravide sau persoane cu o dizabilitate temporară. Astfel, numărul de persoane afectate de lipsa condițiilor de accesibilitate este triplu față de numărul persoanelor cu dizabilități.

Caricatura
PUB
Privesc.EU
Jurnal de rețete
Expresul
ALTFEL.MD - Știri #Altfel
Martor Ocular
Curs valutar
Curs oficial BNM 18 Iulie 2018
MDL:
EUR 1 19.5491 -0,0167 EUR:
USD 1 16.6822 -0,0186 USD:
UAH 1 0.6355 -0,0022 UAH:
RON 1 4.1964 -0,006 RON:
RUB 1 0.2667 -0,0016 RUB:
Arhiva
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA