Alb & Negru
Alb & Negru

Alb&Negru este o emisiune online de dezbateri, pe care o puteți urmări în fiecare zi, de luni până joi, la ora 16.00.

Ne propunem să fie o emisiune interactivă. Vă invităm să participați, să votați, să puneți întrebări prin skype, pe pagina noastră de pe Facebook sau pe UNIMEDIA. La finalul emisiunii, invitații vor primi o bilă: albă sau neagră, în funcție de răspunsul la o întrebare. Acest lucru îl decideți voi, cei din fața monitoarelor, votând în timpul emisiunii pentru una dintre bile. Bila alba presupune ca apreciați răspunsul invitatului, iar bila neagră - că nu sunteți de acord cu el.

Arhiva emisiunii Alb & Negru
Curtea de Conturi
Interviu
Interviu cu directorul ANOFM, Raisa Dogaru, despre instruirea la locul de muncă Interviu cu directorul ANOFM, Raisa Dogaru, despre instruirea la locul de muncă

Directorul Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, Raisa Dogaru, a oferit mai multe detalii pentru UNIMEDIA cu privire la programul pilot de instruire la locul de muncă conform necesităților pieței muncii.

Astfel, șomerii necalificați, în special tinerii din cadrul instituțiilor de învățământ vor fi instruiți la locul de muncă de câtre angajator.  Scopul acestui proiect este de a reîntregi persoanele aflate în șomaj, pe piața muncii, sporirea angajării acestora, corelarea necesităților pieței muncii cu oferta forței de muncă, cât și crearea locurilor de muncă decente.

Caricatura
PUB
Privesc.EU
Jurnal de rețete
Expresul
Martor Ocular
Curs valutar
Curs oficial BNM 24 Iulie 2017
MDL:
EUR 1 21.1007 0.2342 EUR:
USD 1 18.1223 -0.0084 USD:
UAH 1 0.7004 0.0008 UAH:
RON 1 4.6138 0.0416 RON:
RUB 1 0.3075 0.0005 RUB:
Arhiva
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA