ora: 07:32, 31 mai 2017 15077

Zinaida Greceanîi: Poporul moldav ar putea avea de suferit după expulzarea celor cinci diplomați ruși


Zinaida Greceanîi: Poporul moldav ar putea avea de suferit după expulzarea celor cinci diplomați ruși
Foto: UNIMEDIA

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova condamnă decizia guvernului de a expulza cinci diplomași ruși. Declarația a fost făcută de președinta Partidului, Zinaida Greceanîi, pentru agenția TASS.

„Vrem să fim prieteni cu Rusia, avem nevoie să restabilim relațiile cu această țară care este partenerul nostru strategic, dar nu să stricăm relațiile cu ea, la fel ca și autoritățile actuale în interesul patronilor lor străini. Astfel de lucruri nu sunt o glumă, iar poporul moldav ar putea suferi după expulzarea celor conci diplomați ruși”, a spus aceasta.

Greceanîi a reamintit despre „eforturile președintelui Republicii Moldova Igor Dodon” și despre faptul că relația dintre cele două țări a început să se îmbunătățească. „De la începutul anului exporturile moldovenești au crescut cu 40% în Rusia, extinderea cooperării regionale, a fost inițiat un dialog cu comunitatea de afaceri din Rusia privind atragerea investițiilor în economia Moldovei și a rezolvat problema migranților moldoveni de muncă, majoritate dintre care lucrează în Rusia”, a mai declarat Zinaida Greceanîi.

UNIMEDIA amintește că luni Igor Dodon a scris pe pagina sa de Facebook că cinci diplomați ruși au fost declarați persona non grata de către Guvernul Republicii Moldova.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +12 (12)
  Fa kioki, poporul ăsta suferă de pe urma rușilor de secole, familia ta a avut de suferit, fiind deportată și persecutată. Iar, tu, ești un produs al rușilor, cu regret, de tip excrement.
  • +5 (5)
   nu corect s-a procedat. Trebuiau expulzati din tara alti diplomati rusi, precum: dandon, baba zina, siobanu, roscatu, etc.
 • +8 (8)
  o.O Asta cum??? Tu tearfă ai fost deportată de ruși pe când erai copilă și acum ai sindromul Stockholm sau ceva asemănător, sindromul rusesc.
  Voi cei din psrm nu vreți să fiți prieteni cu rusâia, voi vreți să stați sub rusâia!!!
  • +10 (10)
   stai că-mi aduc aminte. Tot această pierdută a amenințat copii cu moartea!!!
 • +5 (5)
  Moldova sau voi?
 • +9 (9)
  Tu si cu partidul tau, in frunte cu presedintele vostru de hârtie, puteti sa le urmați calea, Moldova nu are nevoie de niste trădători care ling fundul ocupantilor ruși.De aceia tu si partidul inapoieat, tradator, si falsi condus de tine nu le cereți ocupantilor ruși sa scoată armata din transnistria.
  • +5 (5)
   Un partid tradator trebuie de scos in afara legii,asa cum se face in Ukraina.Partidul lor sare in apararea spionilor rusi si nu a poporului "moldav",cum si ar fi firesc. Jos tradatorii!
  • -3 (5)
   Nu uita ca neatali ai asigurat cvorum ca Dodon sa fie ales. Presedintele acesta e unul pus de popor. Tovarasul poate face ce ii trece prin cap (coordinand cu Kremlinul). Daca exporturile in Rusia au crescut cu 40%, atunci e super si meritul kneazului Dodon. Nu trebuie sa tensionam relatiile cu ei. Ii lasam sa joace pe masa...
 • +1 (11)
  Trist! Au fost fugariti de acasa, pe alte meleguri, dragii nostri moldoveni. Toti au fost obligati sa plece, iar unii au plecat pentru totdeauna. Acum se cauta ,,nod in papura”, cum se zice...
  Cite pretentii nemotivate si cita batjocura au la adresa locuitorilor din Moldova!
  Au venit puhoie aceste hoarde rusesti si s-au plantat aici si au prins, doar ei, functii de conducere si o duc bine merci si-n ziua de azi.
  Venind de prin stepele rusesti, au adus cu ei si toate relele si obiceiurile de care nu le-a priit acolo la rusi.
  Acuma au pus stapinire pe Moldova devenind si statalisti. Traiesc ca in Rusia, si-au introdus limba rusa obligatorie si uite, nu le mai vine a pleca, nici macar siliti.
  Cit este de josnic sa vii si sa-i umilesti pe moldoveni fara rusine si mila si sa-i exploatezi si infricosezi pe blinzii bastinasi moldoveni!
  • -3 (7)
   Rusi nu sant statistic atat de multi in RM. Priveste statisticele pe populatie. Tot ce spui e mai mult un mit. Daca moldovenii erau "uniti", nu erau toate problemele pe vectori. "Statalistii" in majoritate sant moldoveni. Chiar in Occident gasesti moldoveni care comtinua sa priveasca tv estice si tanjesc dupa Rusia. Priveste statisticile de vot din satele cu 100% moldoveni, chiar si in raioanele de frontiera. Nu incerca sa dai vina pe altcineva. Steluta din inima moldoveanului nu o poate fura nimeni. Impreuna cu cei din Asia Mijlocie au de baut inca mult ceai "bastinasii blanzi", din pacate.
 • +4 (4)
  În cazul când atribuim poporul moldav ca parte componentă a partidului socialiștilor, atunci v-a avea de suferit cu siguranță. Dar în cazul când considerăm că poporul moldav este un popor independent, cu demnitate națională și de ce nu și umană, păi atunci va avea numai de câștigat!
 • +3 (3)
  Cu părere de rău moldovenii foarte prost se pricep în politică, îi mint fără milă cui nu ii lene, de acea avem în funcții înalte de stat numai trădători și persoane care slujesc dușmanilor acestui popor.
 • +2 (2)
  Datele privind statistica prezentată de socialiști în privința exporturilor moldovenești către Russia, nici pe aproape nu nu se regăsește în baza de date al Biroului Național de Statistică.
 • +1 (1)
  Muşatinu la ora: 08:18, 31 mai 2017
  Probabil că a avut momente plăcute, și acum are nostalgie după timpurile celea.
 • +4 (4)
  Baba asta proasta sa stea acasa si sa-si schimbe pampersu,dar ea are grija de agenti rusi.Intr-o tara normala era deja la puscarie impreuna cu toata gasca de imbicili
 • +1 (3)
  DE VEACURI POPORUL MOLDAV A SUFERIT DIN CAUZA OCUPATIEI RUSESTI - NUMAI PROȘTII, RETARDAȚII MINTAL SI HANDICAPAȚII POT CREDE CA rusia ESTE SCAPAREA SI BUNASTAREA
  DE ACEIA BOUL ASTA DE GANDONDON SI VREA SA ANULEZE - EXAMENELE DE BAC CA LUMEA CU CIT E MAI DESTEAPTA CU ATIT MAI MULT URASTE OCUPATIA RUSESCA SI TOT CE ARE RÎSESC
 • +2 (2)
  Popor moldav... Din gura lui gondon și karabina pute a câcat.
 • 0 (0)
  "poporul moldav" sufera din cauza voastra mai mult
  servilismul vostru ne coasta mult atat cetatenii cat si statul
  pretul inalt la energie si datoriile care cresc cfa pe drojdii
 • +1 (1)
  ce sa mai spui de tinerii ce marsaluiesc cu flagurile socialistilor, daca o discreierata ca aceasta, deportata sau nascuta din parinti deportati, cheama iar in iadul de la Kolima?????
 • 0 (0)
  sa ma scuzati de franceaza mea:''fa gnidooo să mă piiiiș pe diplomatii tai si pe tine cu tot partidul tau de cirpe de podele,cu usatistii,petrenco,comunistii,pldemistii,pelistii,pedistii s.a toti aceeasi,poporul român suferă secole de-a rândul din cauza CIUMEI ROSII,a mongoloizilor

×
MD în presa străină
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA