ora: 10:35, 15 feb 2013 6145
Autor: Cristina Buzovschi

Vot PCRM-PLDM în Parlament, împotriva creării comisiei pentru investigarea situației de la BEM


Vot PCRM-PLDM în Parlament, împotriva creării comisiei pentru investigarea situației de la BEM
Foto: UNIMEDIA
În debutul ședinței Parlamentului de azi, 15 februarie, liderul fracțiunii PL, Ion Hadârcă, a propus să fie inclus pe ordinea de zi proiectul de hotărâre privind crearea unei Comisii de anchetă care va examina modul de administrare a pachetului de acţiuni a statului deţinut la „Banca de Economii" S.A.

În replică, deputatul PCRM, Oleg Reidman, a propus ca înainte de creare unei comisii parlamentare să fie audiată în Parlament poziția Băncii Naționale a Moldovei, instituție împuternicită de forul legislativ să supravegheze sectorului bancar și, inclusiv, a Băncii de Economii, notează UNIMEDIA.

Și liberal-democrații au solicitat să fie amânată această hotărâre pentru ședința de săptămână viitoare a Legislativului. Însă, liberalii au insistat ca proiectul să fie inclus pe ordinea de zi a ședințe de astăzi.

În final, propunerea liberalilor a fost supusă votului. Au votat „Pentru” doar 30 deputați, număr insuficient pentru includerea acesteia pe agenda deputaților. Proiectul a fost susținut de PL și PD, nu și de comuniști și liberal-democrați.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +4 (10)
  e razboi fara discutie,faptul ca PL sa alaturat pe fatza acum PD-ului,consider justificate actiunile PLDM de a conlucra cu PCRM-ul,decat sa fim guvernati de banditi mai degraba de un partd pro european si unul pro rus
  • -1 (9)
   Voi, ce credeti ca Nepotul lui Cotovschi, il va folosi pe Voronin in scopurile sale? Prostii, pina la urma Voronin o sa se distanteze de Nepotul lui Cotovschi si nepotul va ramine cu pantalonii in mina.Asta e viitorul vostru dom-R peledemisti. Asa ca inainte spre distrugerea PLDM. Prognoza pe viitor PLDM-lui a unui cetatean simplu.
   • +2 (4)
    Pentru asta este Curtea de Conturi - L. Curţii de Conturi nr. 261-XVI din 05.12.2008, Art. 30 alin.4) Parlamentul sau fracţiunile parlamentare pot solicita Curţii de Conturi efectuarea unor acţiuni de audit. Acţiunile de audit pot fi solicitate fără decizia Parlamentului, la cererea oricărei fracţiuni parlamentare, o dată în semestru. Art. 28 alin. (3) În exercitarea atribuţiilor sale, Curtea de Conturi auditează următoarele entităţi:
    c) agenţii economici al căror capital social este de stat în întregime sau în al căror capital social cota statului este mai mare de 50%
    • +1 (3)
     Afilierea unui demnitar din fruntea statului cu gruparea criminală Solntsevskaya poate afecta nu numai relațiile RM cu UE, dar și cu Rusia, acolo unde lupta cu organizațiile criminale este vehementă.
     • +1 (3)
      Totodată, relațiile lui Plahotniuc cu gruparea Solntsevskaya ridică semne de întrebare și referitor la tranzacțiile făcute cu acțiunile Victoriabank, care sunt deținute de proprietari din Federația Rusă.
      • 0 (2)
       In anul 2008 Carmez a fost supusa unor presune enorme si unor atacuri atit a mascatilor cit si la nivel de actiuni, Plah inca pe timpul comunistilor se avea acest HOBBY de a prelua actiunile altora, RĂCHET MODERN... In acea perioada compania a intrat intr-o perioada nu tocamai buna, ulterior Plah si-a deschis propriul combinat de carne si mezeluri.
       2) Moldtelecom- din 2009 este sub gestiunea Min ECONOMIEI, fiind o companie de telefonie fixa si mobila, televiziune si servicii de internet monopolista, nu stiu cum, dar in 2010-2011 era in prag de faliment, amintesc Min Economiei in gesiunea oamenilor PD- concluziile si le face fiecare, or si asa e clar.
       3) Franzeluta, anul 2010- combinatul in prag de faliment, usile blocate de o agentie de paza privata(agentia nu e vinovata, luata pe contract, face ce spune sefu), politia si alte servicii de stat nu are acces in interiorul combinatului... Iarsi sume de milioane in buzunarul aceluiasi...Papusar!
       • +2 (2)
        4) BEM- in vara lui 2011 atacurile reider asupra bancilor BEM, MAIB,VICTORIABANK au fost facute de acelasi papusar, or cum a preluat majoritatea actiunilor ale Victoria Bank in anii 2000, la fel a facut si in 2011, doar ca aici, a dat la MAIB peste europeni, si cazul MAIB a fost unul de succes, insa BEM, vedem la ce am ajuns azi, e mina lui, ca azi el sa foloseasca acest caz impotriva PLDM, adica impotriva ISOCIETATII, or in acest rastimp, anume PLDM a demonstrat ca este un partid care guverneaza pentru tara, pentru popor, pentru prosperare!!!
        • 0 (4)
         O domn executant si catelus Tirdea este si pe Unimedia, mai ai lingaule de latrat????
         Nu timpi lumea, aceste povesti si specutatii in care te dai te fac o cirpa politica de care se folosesc cind Filat cind Topii, ai slugarit lui Voronin si acum te dai mare luptator pentru dreptate?????
         ....
         ....
         Sint acte oficiale ca Plahotniuc nu este vinovat si urmarit de nici o institutie de drept, voi ce aveti in afara de aceste acuzatii, aberatii si minciuni????

         Sunt cetățean activ
   • +1 (5)
    chiar ii asa de tupoy filat sa nu inteleaga ca voronin i-l va trage in mrejele sale si i-l va devora ca pe o insecta?
    bleah ca barani mai sunt peledemistii, incepind de la Petrea Obagatu, Nicolae Brunul si terminind cu trepadusii alde GavGav, alias Gavrilyta, Kikitus sau Lukianiuk
    • +2 (4)
     Putem presupune că nu integrarea europeană îl preocupă pe Vlad Plahotniuc, ci ștergerea urmelor activității sale criminale pe teritoriul UE, dar și promovarea intereselor grupării criminale Solntsevskaya în UE, prin Republica Moldova.
     • 0 (4)
      Da cine bre a tradat AIE si a ingropat sansa RM de apropiere de UE, cine?????
      Tradatorii o sa plateasca in fata cetatenilor, Filat este urmatorul Rosca si el se face vinovat de esecul RM in tendinta si cursul sau UE.....
      Filat = Rosca >>> TRADATORI

      Sunt cetățean activ
   • -1 (1)
    prognoza unui cetatean prost! Toata lumea il sustine pe Filat acum, numai risuri ca tine il latra.
    • +1 (1)
     Doar prostimea il sustine pe filea, doar prostimea...
    • 0 (0)
     Nu vorbi pentru toata lumea, dobitocule.
  • +1 (1)
   Pula mea de prosti ce sunteti!
 • -1 (1)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • -1 (1)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • +3 (7)
  Paradoxal, dar, acum PCRM e mai adecvata ca PL!!! Practic ceia ce se intampla
  astazi in tara nu e nimic altceva decit o INCERCAREA DE RASTURNARE DE STAT din partea PD-ului si fortelor loiale lor!... Poftim si rezultatele tolerarii clanului mafiot!
  P.S. Conform comisiei parlamentare - vanatoarea a fost ILEGALA!!!
 • +2 (4)
  PLDM+PCRM este imposibil! Vor fi alegeri anticipate!

  Sunt cetățean activ
 • +1 (5)
  faptul ca vanatoarea a fost ilegala sau ca sa comis o crima acolo sau ca judecatori procurori si diferiti sefi ai unor instituti ale statului au fost la acea vanatoare,este doar o mica dovada la faradelegile la care se dedau grupul afiliat lui Plahotniuk,dar cate au facut ei si noi nu stim sia pus cineva intrebarea ???????
 • 0 (4)
  daca sub conducerea PCRM nu a fost bine,daca acum dupa experienta esuata a AIE 2,cred eu ca una din solutii este tocmai PCRM si PLDM, de ce nu poate o sa avem gaz rusesc mai ieftin si bani europeni pt reconstructia TARI,ce ne-au adus sau ce ne pot noua aduce Plahotniuk si gaszka lui ???????????
 • -1 (3)
  Traiasca noua alianta (PLDM+PCRM)!!!
 • 0 (0)
  este nevoie de timp desigur
 • 0 (0)
  ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
  ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  ""”Comentariul a fost sters de redactie"..........
  ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  Sursa: - http://unimedia.info/
  ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
 • -1 (5)
  Dar ce,trebuiau să voteze cu Plohotniuc?
  • +1 (5)
   Da. Cu Plahotniuc, asa cum au facut toti acei din Alianta cind l-au votat pe Filat Premier.
   • -1 (3)
    nu e clar ca toata chestia asta cu Ghimpu in buzunarul lui Plohis, Godea in buzunarul lui Plohis, Tanase cumparat de Plohis, Dodon tot acolo
    dar culmea, bannerele lui Dodon au stat pe Unimedia in 2011 la alegerile locale jumate de an, acum de sarbatori iar banerele lui Dodon si Filat
    Vedeti ce minciuni scurte au picioarele voastre, peledemeilor? :)
    Feghia Darie, in ce rahat ati transformat Unimedia, tataie?
    • -1 (3)
     Terminati cu manipularea explicati mai bine oamenilor situatia de la BEM, FISC, VAMA....
     Explicati de ce cetatenii trebuie sa sufere de pe urma TRADARII lui Filat, si sa mai astepte 20 ani ca UE sa ne mai ofere o sansa??????
     Asta explicati cetatenilor nu lansati spume politice si atacuri murdare, lasilor.....

     Sunt cetățean activ
   • 0 (0)
    Pai Voronin nu a semnat in documentul de constituire a AIE ... unde sa fie stipulat ca nu are dreptul PCRM de a vota cu macar un partid din AIE !
 • -1 (7)
  ASTA-I CULMEA !!!!
  Bai lume !!! Voi chiar sunteti orbi de tot in dorinta de ai ponegri pe toti care nu sunt cu Filat?
  De ce fel de dovezi mai aveti nevoie ca sa va convingeti ca PLDMul este de toata mila si rusinea?
  Cum puteti sa mai aveti gura si neobrazare sa justificati tradarea rusinoasa a PLDMului prin al ponegri pe Ghimpu? CUUUUUUM??????
  Rusine PLDM !!! Rusine Filat !!! Esti un TRADATOR ai conduci un partid al TRADATORILOR !!!!
  Sa ai ce meriti si sa ajungi unde meriti - LA GUNOI !!!
  • +1 (3)
   Poate PLDM a shi ieshit dintr-un acord dubios.. LA TIMPUL EXACT POTRIVIT.
   ..dar Ghimpu ce face ?
   iata cum.
  • 0 (2)
   Fiecare intelege ceea ce vede, eu vad tradarea din partea lui Ghimpu, chind a uitat de lupta cu coruptia sii e apararea lui Plahotniuc, nui sfint nici Filat dar Pla otniuc cu echipa sa e cel mai rau ce poate avea Moldova. De ce nu vrea Ghimpu si Lupu depolitizarea Procuraturii si a altor structuri de stat, cum poti sal numesti tradator pe Filat in acest caz?
 • 0 (0)
  O politica interesanta poate fi creata chiar de voi:
  iata jocul care va permite asta: http://bitly.com/VLIMHo
  Merita atenitia !
 • 0 (2)
  iata si iarasi au demonstrat ca nu numai filat ci si voronin eu fost direct implicati in spalarea banilor de la banca de economii.. respectiv ei au folosit banca in cazul Magnitki. mai sint si credite neintoarse, socoteli de contrabanda etc.. totul este clar, nu vor ca cineva sa si bage nasu acolo..

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA