ora: 11:31, 13 feb 2013 12351 88 Autor: Cristina Buzovschi

Vot comun PCRM - PLDM pentru excluderea funcţiei lui Plahotniuc


Vot comun PCRM - PLDM pentru excluderea funcţiei lui Plahotniuc
Fisuri în AIE?
Vlad Plahotniuc, prim-vicepreședintele Parlamentului
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie
Reprezentanții PCRM și PLDM din cadrul Comisiei juridice, numiri și imunități au avizat pozitiv proiectul liberal-democraților pentru excluderea funcţiei de prim-vicepreşedinte al Parlamentului. Decizia finală urmează să fie luată în cadrul şedinţei plenare a Legislativului, transmite UNIMEDIA cu referire la publika.md.  

În urma acestei decizii, deputaţii din Partidul Democrat au părăsit şedinţa Comisiei.

Pentru ca proiectul să fie inclus pe ordinea de zi a deputaților este nevoie de decizia Biroului Permanent al Parlamentului.

Amintim că deputații PLDM au venit cu o inițiativă legislativă privind schimbarea modalității de revocare din funcție a vicespeakerilor și excluderea funcției de prim-vicespeaker.

Anterior, deputații PCRM au solicitat în repetate rânduri demisia prim-vicespeakerului Vlad Plahotniuc. Comuniștii au elaborat și un proiect de hotărâre privind revocarea acestuia din funcție.

De cealaltă parte, Vlad Filat, președintele Partidului Liberal Democrat, a menționat că sunt două metode prin care l-ar putea da jos din prezidiul Parlamentului pe Vlad Plahotniuc. Prima cale ar fi desființarea funcției de prim-vicepreședinte al Parlamentului, pe care tot Alianța a creat-o pentru vicepreședintele PD, iar cea de a doua - revocarea acestuia din funcția de prim-vicespeaker.
Comentarii (88)
 • +10 (18)
  Sa fie într-un ceas bun!

  Sunt cetățean activ
  • +11 (17)
   Prima data sunt de acord cu harbuzaria, necatand la faptul ca la alegeri nu am ales PLDM sau PCRM...Harbuzarie-este un cuvant rusinos in politica din RM, dar cu parere de rau la momentul actual este cel mai mic rau de pe scena politica din RM!!!

   Sunt cetățean activ
   • -8 (20)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    buna noutate pentru morcoveii puledemisti de pe unimedia care latra pentru un KG de orez dat de morcovul filea, au ce umplea forumul acuma cu comentarii de a lor stupide!!!
    p.s. astept minusuri, sa vada filea ca lucrati!!!
    • +11 (19)
     pentru asa ceva se poate de aliat si cu comunistii, doar sa se scape de acest mafiot bucsit de bani si fara idee cum sa scoata tara din impas
     • +6 (14)
      Singurul politician pe care Ploha nu l-a cumparat a fost si este Vlad Filat !! Si BRAVO lui pentru ca pune interesele statale pe primul loc si se da tentat de ofertele papusarului, pentru asta il stimam si votam !
      • +6 (8)
       Benzincik” - valoare inestimabilă pentru PCRM
       Prin 2002, un individ cunoscut pe la Președinție ca ”Benzincik”, începea să se fofileze bine pe lângă Puterea comunistă, ca în decurs de doar câțiva ani să devină cel mai puternic bandit (inițial am vrut să-i zic om) din această țară. Acest ”Benzincik”, a cărui poreclă venea de la faptul că atunci când intra pe la Voronin sau Tarlev în birou, neapărat era însoțit și de câteva teancuri de tichete ”Petrom” pentru benzină sau motorină, făcuse primii bani prin trafic de fete în statele balcanice și Turcia
       • +2 (6)
        Tot în calitatea sa de ”pește”, furnizor de fete pentru PSD-iștii lui Iliescu, care se distrau în weekend-uri pe la Chișinău, și-a câștigat banditul nostru și titulatura de ”Benzincik”, reușind să intre în posesia ”Petromului”. ”Petromul” a fost pentru ”Benzincik” și prima portiță de intrare în afaceri ”legale”. Din 4 stații PECO, câte deținea ”Benzincik” pentru prima dată când a intrat cu tichete la Voronin, în decurs de doar câțiva ani s-a ajuns la peste 100. Atât de multe tichete a împărțit în acea perioadă ”Benzincik”, încât chiar și astăzi noul proprietar ”Petrom” mai are de suferit din cauza asta. Dar a meritat, pentru că Voronin i-a permis banditului să-și creeze cea mai mare rețea de stații PECO din țară. Că de, trebuiau comuniștii din toată Moldova să aibă unde să utilizeze tichetele lui ”Benzincik”.
        • +4 (8)
         Dar ”Benzincik”, intrat între timp în grațiile totale ale lui Voronin, devenit chiar un fel de fiu adoptiv pentru liderul comunist, și-a început extinderea afacerilor în mai multe sfere. Astfel, el a devenit mogul de televiziune după ce a intrat în posesia ”Pervâi Canal” și ”TVR 1”, pe care le-a transformat în ”Prime” și ”2 Plus”. ”Benzincik”, tot apărat de mâna părintească a lui Voronin, a devenit și magnat hotelier, furând de la stat ”Codru”, iar mai apoi ”Național”.
         Cum trebuia să-și mai spele din banii furați, ”Benzincik” a devenit și bancher. În 2005, în urma unui primitiv atac raider, în care rolul principal a fost jucat de bunul să prieten Adrian Nichifor, el a intrat și în posesia unei bune părți din acțiunile ”Victoriabank”.
         • +3 (7)
          În tot acest răstimp, ”Benzincik” nu a avut grijă să intre doar în grațiile lui Voronin, ci a început să ungă inimile și altor funcționari importanți în stat. Rând pe rând, Papuc, Mejinschi sau Gurbulea s-au bucurat de atențiile și grija eroului nostru național. Practic ”benzincik” al nostru avea tot ce dorea, dar totuși, paranoic și de psihoză suferind, se confrunta cu o singură problemă - frica.
          • +3 (7)
           Lui ”Benzincik” îi era o frică de moarte de Voronin. Pentru că Voronin îl transformase dintr-un simplu traficant de femei în magnat al petrolului, mogul de presă, bancher și proprietar de hoteluri. Trebuia ”Benzincik” să scape de Voronin, pentru a deveni unicul lider al Moldovei. Și a tras sfori, a transformat unii comuniști în democrați, iar pe alții în socialiști. ”Asito-ul”, a dus la faliment ”Banca de Economii” și ține într-o presiune constantă ”Agroindbank”. Micuțul nostru traficant de femei, piticul ”Benzincik”, a ajuns în 2012 să controleze Procuratura Între timp și-a mai tras două posturi de televiziune, a devenit unicul proprietar al ”Victoriabank”, a luat Generală, CCCEC, transformat în CNA, precum și mai toată justiția. Nimeni în Moldova nu-i mai poate sta în cale lui ”Benzincik”, cel devenit între timp un atotputernic Al Capone de Grozești. Singurele probleme au început să apară din exterior, acolo unde în…
          • +1 (3)
           Dacă nu se vor depune toate eforturile să scăpăm de Plahotniuc, țara este sortită unui eșec. Nu cred într-o poveste de succes a Republicii Moldova cu bandiți la putere, ajunși acolo peste noapte, care au împânzit toate instituțile statului.
          • 0 (2)
           Odată cu intrarea lui Plahotniuc în politică, în Republica Moldova s-a creat o situaţie în care interesele private şi puterea grupurilor de interese financiare, mediatice şi altele golesc democraţia de sensul şi de substanţa ei. E un fenomen care se cataloghează ca fiind o lovitură de forţă împotriva democraţiei pentru a transforma scrutinul într-o farsă şi a asigura ca esenţa puterii să emane de fapt nu de la electorat, ci din tenebrele unor cercuri obscure de antreprenori.
          • +1 (3)
           Plahotniuc vrea cu orice pret sa salveze Alianta astfel va fi salvat si cursul European al tarii,pentru asta este gata chiar sa isi dea demisia.....
           Poate acum vor intelege toti cine vrea cu adevarat binele RM si cine doar de Miliarde de la BEM este interesat!!!!!!

           Sunt cetățean activ
          • -1 (3)
           _____________________________________________
           _____________________________________________
           L-am votat pe Filat pentru cursul european al Moldovei pe care nu-l promitea. Nu l-am votat ca să readucă comuniștii!!!!
          • 0 (4)
           _____________________________________________
           _____________________________________________
           L-am votat pe Filat pentru cursul european al Moldovei pe care ni-l promitea. Nu l-am votat ca să readucă comuniștii!!!!
          • +2 (6)
           Plahotniuc trebuie neconditionat demis!!! Este cautat de interpol ! Figureaza in mai multe dosare din Italia, in Marea Britanie, in Cipru!!!! Este strins legat cu mafia siciliana, si nudemult s-a dovedit ca este membru al unei grupari criminale din Rusia! Rusine!!!
         • -1 (3)
          Mie scirba ca avem asa politicieni ca Plahotniuc si Lupu! Acesti oameni distrug tot ce este o mai ramas bun in tara asta! Am incredere in Filat si sper ca ii va reusi sa elimine putregaiul acesta!
        • -1 (3)
         Demisia!!! Rusine! Acest criminal cu slugile sale trebuie demis!
         • -1 (3)
          Acest criminal nu are ce cauta la conducerea tarii!
          • +1 (5)
           Drahostea dintre PLDM si PCRM a mai demonstrat inca o data ca le este in cot de tara noastra doar ca sa acapareze puterea. Daca se intorc comunistii- zile grele ne asteapta!
         • -2 (4)
          Bravo! Ajunge sa imputzeaska aerul din parlament!
         • +3 (3)
          Tot Filat a fost cel ce a votat pentru Plahotniuc ,de ce acum incepe sa faca atitea aberatii,daca tot el a strins intreaga mass-medie sub un singur acoperis si a ales ca intreaga justitie sa fie a lui.
       • +3 (7)
        În Moldova, ”Benzincik” este om de afaceri de succes. Cele 4 posturi de televiziune și cel mai independent cotidian național din țară îl spală zi de zi.
        Iar în acest cotidian național, ”Benzincik” a spus că acum comuniștii îl atacă pentru că recunosc succesele lui. Într-adevăr, comuniștii recunosc succesele sale, deoarece din ”Benzincik” cel cu 4 stații PECO, traficantul de femei, a ajuns în Al Capone de Grozești, cel ce controlează Moldova. Iar în asta, cel mai mare merit îl are Voronin.
        În 2002, Voronin i-a spus ”Benzincik”, iar el a devenit magnat la petrolului, mogul de presă, bancher și proprietar de lanț hotelier.
        • +2 (4)
         Cit mai curind ku atit mai bine pentru toti. nu avem nevoie de un mafiot in prezidiumul parlamentului, nu avem nevoie de mafie in tara, JOS PLOHATNIUC!!!
         • 0 (4)
          Plahotniuc vrea cu orice pret sa salveze Alianta astfel va fi salvat si cursul European al tarii,pentru asta este gata chiar sa isi dea demisia.....
          Poate acum vor intelege toti cine vrea cu adevarat binele RM si cine doar de Miliarde de la BEM este interesat!!!!!!

          Sunt cetățean activ
          • 0 (2)
           Contra Demiteriii!
           Nu are pentru ce sa plece Plahotniuc din parlament sau din Politica numai din cauza unor acuzatii neserioase, nascocite de catre comunisti si liberal-democrati!
           Trebuie probe si dovezi bine argumentate, nu niste simple vorbe!
           Trebuie de mai incetat toata obsesia asta fata de Plahotniuc!
          • -1 (3)
           _____________________________________________
           _____________________________________________
           L-am votat pe Filat pentru cursul european al Moldovei pe care ni-l promitea. Nu l-am votat ca să readucă comuniștii!!!!
          • 0 (2)
           CONTRA DEMITERII!
           Trebuie probe serioase sa prezinti ca sa acuzi o persoana!
           Probe serioase nu exista - Plahotniuc nu are pentru ce sa isi de-a demisia sau sa fie demis!
           Prin atacul la Plahotniuc se incearca sa se loveasca in PD!
           De ce?
           Foarte simplu!
           PD in ultimul timp are priza la public si devine tot mai popular!
           Initiativele lor sunt bune in comparatie cu cele pldmiste sau comuniste, iar oamenii vad asta si incep sa sustina PD-ul si nu PLDM-ul sau PCRM-ul!
           La rindul lor acestea din urma se tem de o concurenta politica si lanseaza diverse minciuni la adresa luI Plahotniuc, ca prin intermediul acestuia sa stearga din imaginea democratilor!
          • 0 (2)
           Plahotniuc a declansat prin intermediul mijloacelor sale mass media distrugerea BEM prin reportaje si informatii false! Publikatv si PRIME trebuie lipsite de licente pentru manipularea opiniei publice!
         • -1 (3)
          _____________________________________________
          _____________________________________________
          L-am votat pe Filat pentru cursul european al Moldovei pe care nu-l promitea. Nu l-am votat ca să readucă comuniștii!!!!
          • +1 (1)
           Mie scirba ca avem asa politicieni ca Plahotniuc si Lupu! Acesti oameni distrug tot ce este o mai ramas bun in tara asta! Am incredere in Filat si sper ca ii va reusi sa elimine putregaiul acesta!
        • -1 (3)
         Nu are pentru ce sa fie demis Plahotniuc!
         Eu sunt CONTRA!
         Mai bine ar pleca Filat impreuna cu ministrii sai criminali: Negruta, Usatii, Recean!!
         Nu are pentru ce sa fie demis Plahotniuc!
         Eu sunt CONTRA!
         Mai bine ar pleca Filat impreuna cu ministrii sai criminali: Negruta, Usatii, Recean!!
         Nu are pentru ce sa fie demis Plahotniuc!
         Eu sunt CONTRA!
         Mai bine ar pleca Filat impreuna cu ministrii sai criminali: Negruta, Usatii, Recean!!
         Nu are pentru ce sa fie demis Plahotniuc!
         Eu sunt CONTRA!
         Mai bine ar pleca Filat impreuna cu ministrii sai criminali: Negruta, Usatii, Recean!!
         Nu are pentru ce sa fie demis Plahotniuc!
         Eu sunt CONTRA!
         Mai bine ar pleca Filat impreuna cu ministrii sai criminali: Negruta, Usatii, Recean!!
         • -1 (3)
          "Plahotniuc vrea cu orice pret sa salveze Alianta astfel va fi salvat si cursul European al tarii,pentru asta este gata chiar sa isi dea demisia.....
          Poate acum vor intelege toti cine vrea cu adevarat binele RM si cine doar de Miliarde de la BEM este interesat!!!!!!"


          Sunt cetățean activ
        • 0 (4)
         Echipa PDM sunt unicii care vor sa salveze AIE, sa salveze situatia Republicii Moldova. Filat+Voronin dragoste comuna la fel ca si interese comune! PCRM si PLDM- la temnita!
         • -1 (1)
          Mie scirba ca avem asa politicieni ca Plahotniuc si Lupu! Acesti oameni distrug tot ce este o mai ramas bun in tara asta! Am incredere in Filat si sper ca ii va reusi sa elimine putregaiul acesta!
       • 0 (2)
        da cum ramine cu Moldova fara voronin, Moldova fara comunisti ???
        • -2 (4)
         Nu are pentru ce sa fie demis Plahotniuc!
         Eu sunt CONTRA!
         Mai bine ar pleca Filat impreuna cu ministrii sai criminali: Negruta, Usatii, Recean!!
         Nu are pentru ce sa fie demis Plahotniuc!
         Eu sunt CONTRA!
         Mai bine ar pleca Filat impreuna cu ministrii sai criminali: Negruta, Usatii, Recean!!
         Nu are pentru ce sa fie demis Plahotniuc!
         Eu sunt CONTRA!
         Mai bine ar pleca Filat impreuna cu ministrii sai criminali: Negruta, Usatii, Recean!!
         Nu are pentru ce sa fie demis Plahotniuc!
         Eu sunt CONTRA!
         Mai bine ar pleca Filat impreuna cu ministrii sai criminali: Negruta, Usatii, Recean!!
         Nu are pentru ce sa fie demis Plahotniuc!
         Eu sunt CONTRA!
         Mai bine ar pleca Filat impreuna cu ministrii sai criminali: Negruta, Usatii, Recean!!
         • 0 (2)
          "Plahotniuc vrea cu orice pret sa salveze Alianta astfel va fi salvat si cursul European al tarii,pentru asta este gata chiar sa isi dea demisia.....
          Poate acum vor intelege toti cine vrea cu adevarat binele RM si cine doar de Miliarde de la BEM este interesat!!!!!!"


          Sunt cetățean activ
        • -1 (3)
         mie de exemplu mii absolut indiferent daca va fi sau nu demis plahotniuc. dar nu mii indiferent de intoarcerea comilor la putere.
         deacea mai repet intrebarea pentru filat si sustinatorii lui: cum ramine cu Moldova fara voronin, Moldova fara comunisti ???
       • 0 (4)
        _____________________________________________
        _____________________________________________
        L-am votat pe Filat pentru cursul european al Moldovei pe care nu-l promitea. Nu l-am votat ca să readucă comuniștii!!!!
       • -1 (1)
        e 99% adevarat. doar ca ceva mai tarziu i se spunea respectuos plahis. Dar la Voronin nu intra - era destul sa intre la cei, care acum se afla langa el
      • +3 (7)
       Aici nu prea sunt de acord cu tine, pe filat nu la cumparat ca nu avea cum, filat are banii lui, insa nu la putut ameninta cu dosare, fiindca filat toate neregulile pe care lea facut lea facut cu mainile altora, ceea ce acuma se vede, dosare penale lui usatii, marinuta smd...

       Sunt cetățean activ
       • 0 (2)
        corectare, nu marinuta ci recean.

        Sunt cetățean activ
        • +1 (3)
         In loc ca deputatii din Pcrm si Pldm sa faca legi bune, ei se ocupa cu tot felul de prostii!!!
         Nu are pentru sa plece Plahotniuc si cu asta tot!
         In loc ca deputatii din Pcrm si Pldm sa faca legi bune, ei se ocupa cu tot felul de prostii!!!
         Nu are pentru sa plece Plahotniuc si cu asta tot!
         In loc ca deputatii din Pcrm si Pldm sa faca legi bune, ei se ocupa cu tot felul de prostii!!!
         Nu are pentru sa plece Plahotniuc si cu asta tot!
         In loc ca deputatii din Pcrm si Pldm sa faca legi bune, ei se ocupa cu tot felul de prostii!!!
         Nu are pentru sa plece Plahotniuc si cu asta tot!
         In loc ca deputatii din Pcrm si Pldm sa faca legi bune, ei se ocupa cu tot felul de prostii!!!
         Nu are pentru sa plece Plahotniuc si cu asta tot!
         In loc ca deputatii din Pcrm si Pldm sa faca legi bune, ei se ocupa cu tot felul de prostii!!!
         Nu are pentru sa plece Plahotniuc si cu asta tot!
         In loc ca deputatii din Pcrm si Pldm sa faca legi bune, ei se ocupa cu tot felul de prostii!!!
         • 0 (0)
          _____________________________________________
          _____________________________________________
          L-am votat pe Filat pentru cursul european al Moldovei pe care nu-l promitea. Nu l-am votat ca să readucă comuniștii!!!!
      • 0 (6)
       Unde sa mai vazut atita obsesie. Cred ca in tara exista probleme mai importante pe care trebuie de luat in consideratie. Am impresia ca politica comunistilor, cit si cea aliberal-democratilor, de ceva vreme, se rezuma doar la inventia a citor mai multe minciuni la adresa luI Plahotniuc.
     • -5 (11)
      Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
      Nu exista nici un motiv ca Plahotniuc sa fie demis. Sunt doar niste aberatii si obsesii de-a comunistilor care fac un joc murdar cu Filea.
     • 0 (0)
      Mie scirba ca avem asa politicieni ca Plahotniuc si Lupu! Acesti oameni distrug tot ce este o mai ramas bun in tara asta! Am incredere in Filat si sper ca ii va reusi sa elimine putregaiul acesta!
    • +3 (3)
     poate si cineva ridica salarii din comentari, nu am de unde sa stiu, alta e cert ca tu pui curul la batae din placere.
   • 0 (4)
    -
    În ultima perioada, prim-vicepreședintele parlamentului și al PDM, Vladimir Plahotniuc, merge activ în voiaje internaționale. De regulă, el vorbește oficial, în numele statului, despre integrarea europeană a Republicii Moldova.
    Toate bune și frumoase, dar adesea aceste vizite nu poartă caracter oficial și sunt organizate de staff-ul personal al d-lui Plahotniuc. Spre exemplu, recenta vizită în Italia a prim-vicepreședintelui parlamentului a vizat un eventual parteneriat între Confederaţia Industriei italiene şi Asociaţia Oamenilor de Afaceri din Moldova, al cărei preşedinte este Plahotniuc, iar din delegaţie au făcut parte doar reprezentanți ai PDM (Igor Corman şi Andrian Candu).
    • 0 (4)
     Este evident că prin aceste vizite (și nu doar prin ele), politicianul și omul de afaceri dorește să-și lustruiască imaginea publică controversată pe care o are în societatea moldovenească. Imensul trust media și funcția administrativă deținută de el au drept scop să contribuie la aceasta. În ultima instanță, este dreptul d-lui Plahotniuc să-și formeze o imagine publică pe care și-o dorește.
     Despre Vladimir Plahotniuc se vorbește foarte mult și foarte diferit, inclusiv urât. Până la urmă, instanțele abilitate trebuie să se pronunțe asupra acuzațiilor incriminate acestei persoane. Atât timp cât nu este acuzat oficial, reieșind din prezumția nevinovăției el nu este culpabil. Dar altele sunt datele problemei când controversatul politician și om de afaceri Vladimir Plahotniuc (Ulinici) încearcă să-și spele imaginea publică din contul statului Republica Moldova.
     • 0 (4)
      Vorbind în numele Moldovei în vizitele sale semioficiale-semipersonale, Plahotniuc automat reflectă o parte din imaginea sa, cu numeroase pete, asupra statului Republicii Moldova. Asta deoarece, atunci când un politician vorbește în numele Republicii Moldova, simbolic, la nivel de imagine, reprezintă statul Republicii Moldova.
      Exemplul dlui Plahotniuc trebuie să fie valabil pentru orice politician din Republica Moldova. Indiferent de funcția pe care o deține, nici un politican moldovean nu are vreun drept, moral sau juridic, să-și atribuie rolul de a reprezenta Republica Moldova în timpul vizitelor private în afara hotarelor țării. Mai ales că imaginea multora dintre ei, cum este în cazul lui Vladimir Plahotniuc, nu este lipsită de cusur. Ar fi bine ca această lecție să fie însușită de către politicienii noștri. În caz contrar, are de suferit imaginea Republicii Moldova.
   • 0 (2)
    "Plahotniuc vrea cu orice pret sa salveze Alianta astfel va fi salvat si cursul European al tarii,pentru asta este gata chiar sa isi dea demisia.....
    Poate acum vor intelege toti cine vrea cu adevarat binele RM si cine doar de Miliarde de la BEM este interesat!!!!!!"


    Sunt cetățean activ
    • -2 (2)
     Nu are pentru ce sa fie demis Plahotniuc!
     Eu sunt CONTRA!
     Mai bine ar pleca Filat impreuna cu ministrii sai criminali: Negruta, Usatii, Recean!!
     Nu are pentru ce sa fie demis Plahotniuc!
     Eu sunt CONTRA!
     Mai bine ar pleca Filat impreuna cu ministrii sai criminali: Negruta, Usatii, Recean!!
     Nu are pentru ce sa fie demis Plahotniuc!
     Eu sunt CONTRA!
     Mai bine ar pleca Filat impreuna cu ministrii sai criminali: Negruta, Usatii, Recean!!
     Nu are pentru ce sa fie demis Plahotniuc!
     Eu sunt CONTRA!
     Mai bine ar pleca Filat impreuna cu ministrii sai criminali: Negruta, Usatii, Recean!!
     Nu are pentru ce sa fie demis Plahotniuc!
     Eu sunt CONTRA!
     Mai bine ar pleca Filat impreuna cu ministrii sai criminali: Negruta, Usatii, Recean!!
  • +4 (8)
   pentru asa ceva se poate de aliat si cu comunistii, doar sa se scape de acest mafiot bucsit de bani si fara idee cum sa scoata tara din impas
   • +4 (6)
    sPînă nu va fi băgat lohotniuc la puşcărie nu vedem noi guvernare şi dezvoltare eficientă a ţării. Aşa o să ţină gheara pe AIE, trăgînd de sfoare pe procuror, judecători, comunişti, pDşti etc.
    El nu are frică de revenirea lui Voronin la guvernare, se împacă cu el de minune, cu el a furat va fura şi în continuare indiferent cine va fi la guvernareAm inteles ca lui Plohish ii plac fetitzele tinerele..Domnule Plohotniuc..sunteti macho man :)) Prim-vice presedinte al parlamentului si va permiteti sa chemati fetitze in birou la Hotelul Nobil :)
  • +4 (8)
   PCRM+PLDM = daca vor vota impreuna pentru binele poporului, apai si europenii o sa se uita la PCRM mai bine!
   .
   Va fi o lectie buna pentru PL si PD, ca uneori ca sa poti sa furi tre sa mai dai si ceva la popor!
  • +5 (7)
   Demis di functia de prim vice spicher e foarte putin pentru cit a facut mafiotul. La dubala cu confiscarea averii. Asta doar e primul pas, si pe ceilalti din urma.
   • +1 (3)
    Comentariul a fost șters de redacție.
   • +2 (4)

    Stapinul vostru Ploh! ar trebue sa fie urmarit penal nu dear in Londra dar si in RM! Dar in locul dosarului penal si puscariei el sia kumparat un locushor in PD si a fost pus Vice presedinte a Parlamentului! si nu il mai laudati aici ca nui nici un folos din aceasta! Citind comentariile voastre(celor care il lauda) imi vin doar 2 ginduri... sau chiar sunteti limitati si nu vedeti nimik ce se petrece in jur! sau sunteti platiti pentru nebuniile care le scrieti! Toata lumea deja stie ca cel mai mare "aferist" si minciunos e Ploha ! nu degeaba el a fost observat de politia din Londra! si inka intrebativa de unde el are miliardele sale? si cum a ajuns el unul din cei mai bogati oameni din RM?
  • -1 (1)
   _____________________________________________
   _____________________________________________
   L-am votat pe Filat pentru cursul european al Moldovei pe care nu-l promitea. Nu l-am votat ca să readucă comuniștii!!!!
  • +1 (3)
   Soarta PCDRM sa apropieat de usa PLDM . Succes PLDM in vointa de a distruge sperantele cetatenilor. La alegeri veti fi pedepsiti de alegatorii care v-au dat votul.
  • -1 (1)
   Uraaaaaaaaa se vede oleaka de lumina la capatul tunelului in sfirsit in tara asta!
   FORZA Filat!!!!!
 • +1 (5)
  Oooo papusaru deam nu mai dirijeaza scena, buna initiativa!!!
  • 0 (4)
   Comentariul a fost șters de redacție.
 • 0 (0)
  Блогословит вас Господь Бог!
 • +1 (1)

  Zile scurte au de viaţă.
  Atâta el cât şi partidul
  Tot cei pică-n cale înhaţă,
  Dar o face pe...timidul.

 • 0 (2)
  Gatai cu alianta...
  • -1 (5)
   Inca nu este clar, totul depinde acuma de oamenii din PD care nu sunt aliati cu plahotniuc, insa pana acuma se tem sa o afirme. In aceasta situatie anume de ei depinde soarta PD, daca ei se opun, atunci Lupu va avea de ales intre plahotniuc si viitorul partidului. Sa nu credeti ca Lupu va avea viitor politic daca o sa iasa din AIE. Pentru binele partidului Lupu ar trebui sal sacrifice pe plahotniuc, ca sa nu aiba parte de iesirile masive in cazul in care se va incapatina si chiar va dori sa iasa din AIE. Sperietoarea lui de azi ca va parasi AIE este doar un "pont", care eu cred ca nu ii va reusi, si va fi nevoit sa ramana in AIE dar fara plahotniuc, daca mai vrea sa aiba viitor politic si sa nu aiba soarta lui Rosca, pe care Ghimpu deja a primit-o.

   Sunt cetățean activ
   • +1 (1)
    "Plahotniuc vrea cu orice pret sa salveze Alianta astfel va fi salvat si cursul European al tarii,pentru asta este gata chiar sa isi dea demisia.....
    Poate acum vor intelege toti cine vrea cu adevarat binele RM si cine doar de Miliarde de la BEM este interesat!!!!!!"


    Sunt cetățean activ
    • 0 (0)
     Demisia lui Filat cel ce tot pretinde la privatizarea tuturor institutiilor statului.
 • -1 (7)
  Iuda 2 a fost identificat, asu sunt moldoboii, care sau regasit in mare masura in PuLaDM.
 • 0 (4)
  Chiar sa fie filat atat de prost si sa cada in capcana comilor? Oare nu intelege ca daca il da in gat pe plahotniuc apoi pd va vota cu pcrm demiterea lui Filat?
  Comunistii serbeaza...
  Caput cu acordul de asociere... uniunea euroasiatica ne va inghiti...
 • +4 (6)
  Si Filat e barbat adevarat, lui Voronin ii plac barbatii adevarati, el face cu ei o treaba. Vazelina cred ca si-a pregatit
  • +1 (1)
   Voronin lea frecat pe democratii in 2001 o sa le freaca si acuma. In 2001 a fost Frecat-1 acuma va fi Frecat-2 Si pina la urma noi simple cetateni avem numa de cistigat! Lasa democratii sa inteleaga ca nu suntem noi asa de prosti cum ei ne socot!
 • -1 (7)
  Nu sunt de partea lui Plahotniuk , dar daca s-au unit pldm cu pcrm acuma , nu-i exclus sa se uneasca si in alte privinte. gata cu alianta!!!
  Tot PLDM a fost pentru acordarea acestei functiiPD -ului, doar ca PL sa nu primeasca o functie inalta in stat.
  Asa joaca Filat! N-ati stiut???
  • -1 (5)
   Filat este un mucegai politic. Eu mai bine de un an strig ca Filat se va imperechea cu voronin, da lepadaturile pldm-iste pe unimedia imi reprosau ca sunt platit de plahotniuc.
   Dumnezeu sa binecuvanteze Moldova si sa o scape de Comuisti si Plidemisti, ca azi asistam la revenirea comilor la putere datorita lui Filat IUDAşkin
 • -1 (7)
  Vom vedea ce va fi in parlament. Nu prea inteleg un lucru. De unde obsesia asta cu datul jos al lui palhotniuc. Daca nu va fi vicepresedinte, isi va pierde influienta? Nu va fi la fel de influient? Inteleg ca comii il urasc din rarunchi pentru ca in 2010 i-a lasat cu buza umflata, dar la filat deja este o fixatie. Nu mai vb ca actiunile lui filat sunt cel putin incorecte: cind a avut nevoie de voturi in 2010 s-a inteles cu pd, iar cind s-a vazut in functie, deja vrea sa revada intelegerile.
 • -1 (1)
  "Plahotniuc vrea cu orice pret sa salveze Alianta astfel va fi salvat si cursul European al tarii,pentru asta este gata chiar sa isi dea demisia.....
  Poate acum vor intelege toti cine vrea cu adevarat binele RM si cine doar de Miliarde de la BEM este interesat!!!!!!"


  Sunt cetățean activ
 • -3 (3)
  Nu are pentru ce sa fie demis Plahotniuc!
  Eu sunt CONTRA!
  Mai bine ar pleca Filat impreuna cu ministrii sai criminali: Negruta, Usatii, Recean!!
  Nu are pentru ce sa fie demis Plahotniuc!
  Eu sunt CONTRA!
  Mai bine ar pleca Filat impreuna cu ministrii sai criminali: Negruta, Usatii, Recean!!
  Nu are pentru ce sa fie demis Plahotniuc!
  Eu sunt CONTRA!
  Mai bine ar pleca Filat impreuna cu ministrii sai criminali: Negruta, Usatii, Recean!!
  Nu are pentru ce sa fie demis Plahotniuc!
  Eu sunt CONTRA!
  Mai bine ar pleca Filat impreuna cu ministrii sai criminali: Negruta, Usatii, Recean!!
  Nu are pentru ce sa fie demis Plahotniuc!
  Eu sunt CONTRA!
  Mai bine ar pleca Filat impreuna cu ministrii sai criminali: Negruta, Usatii, Recean!!
 • +2 (2)

  PLOHIS - DAVAI DOSVIDANIA !!! :)))))))))))))))
 • 0 (0)
  Moldova fara saracie! Moldova fara comunisti !!!
 • +2 (2)
  Trebuie cu orice pret continuat drumul european al Rep.Moldova.
  • 0 (0)
   Mie scirba ca avem asa politicieni ca Plahotniuc si Lupu! Acesti oameni distrug tot ce este o mai ramas bun in tara asta! Am incredere in Filat si sper ca ii va reusi sa elimine putregaiul acesta!
 • 0 (0)
  Asta ce este o avertizare pentru Filat?adica daca incercat sal dati depe scaun pe plah.atunci basta mam suparat pe voi
 • +1 (1)
  Cei doi zei ai Republicii Moldova si-au scos arteleria grea, nu stiu ce va avea de suverit poporul RM, da in schimb, in urma acestor batalii, s-au aflat multe lucruri murdare, pe care le fac ei! Aceeasi vinatoare, falimentare a Bancii de Economii, apartenenta prim-vice-spikerului parlamentului, la organizatie criminale, si asa m-ai departe! Presupun ca cu asta nu se va termina, orcum ma bucura faptul ca si Plahotniuc, cit de atotputernic n-ar parea, poate fi pus la punct!
 • 0 (0)
  "desființarea funcției de prim-vicepreședinte al Parlamentului, pe care tot Alianța a creat-o pentru vicepreședintele PD" - nu prea aveţi dreptate! Funcţia a fost "clocită şi născută" încă de comunişti după alegerile de la 5 aprilie 2009, a fost numit în această funcţie deputatul comunist (pe atunci) Vladimir Ţurcan, deoarece pentru "babacul" Voronin viitoarea lui funcţie de "prisidati" de Parlament era împovărătoare în sensul efortului intelectual pe care îl necesita...

  Sunt cetățean activ
 • 0 (0)
  Plahotniuc acesta este un taran/cioban venit dintr-o ripa, care acuma se afirma pe seama milioanelor pe care le fura, terpila, ris, muli, dintr-aceia care in copilarie erai nishte nimicuri, suparati si batjocoriti de toata lumea si acuma cred ca s-au schimbat, am vazut un documentar cu el, este un rapanos care cauta autoafirmare

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA