ora: 08:00, 26 dec 2014 20390
Autor: Ana Sîrbu

Voronin: „Usatîi face la Moscova mititei moldoveneşti”


Voronin: „Usatîi face la Moscova mititei moldoveneşti”
Vladimir Voronin, liderul PCRM
Foto: UNIMEDIA

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, a făcut declarații în cadrul unui interviu pentru Timpul despre relația sa cu Renato Usatîi și de ce reprezentanţii PCRM la CEC au votat pentru excluderea partidului Patria din cursa electorală.

„El n-a putut dovedi proveniența banilor, pe care îi cheltuiește. Eu mă ocup de PCRM, care are tradiţii istorice şi nu am inventat nimic în teoria marxism-leninismului. Muncim cu greu, dar iată că apare peste noapte alt partid și mâine participă la alegeri. Trebuie măcar câţiva ani să demonstreze ce programe şi oameni are şi dacă e partid sau ОПГ (rus. grupare criminală organizată)”, a explicat Voronin.

Întrebat despre proviniența banilor pe conturile lui Usatîi, Voronin a recunoscut că afaceristul are un bar în Moscova, unde face „mititei moldoveneşti”.

„El era oficial consilierul lui Filat, avea și legitimație. Mata ești persoană modernă şi poţi să-ţi imaginezi cum Stas Mihailov poate să cânte 40 de minute la Râșcani pe degeaba? El cu 120 mii de euro numai începe a da „bună ziua”. N-am voie să cred, dacă n-am documente. Dar el cânta pentru Usatîi. Şi după 40 de minute, ieșea înapoi pe scenă cu Usatîi și cântau, și urlau. Adică Stas cânta, da aista… De unde să cânte, dacă el are unica moștenire un bar în Moscova, unde face mititei moldovenești?”, a precizat liderul PCRM.

Totodată, Vladimir Voronin a declarat că nu s-a salutat niciodată cu omul de afaceri Renato Usatîi. „Am fost odată la un meci de K-1 și aveam o măsuță comandată din timp. Și el se învârtea tot timpul în jurul măsuței celea. Și cineva mi-a spus: „Vladimir Nicolaevici, ce vă costă? Salutați-vă cu el, că se învârte pe aici”. Și eu am zis: „Пошел он...!” (rus. Ducă-se de aici!). Nu înțeleg al cui este, că biografia lui nu e așa de luminoasă. Nici înfățișarea lui îmi pare că nu seamănă de om politic”, a conchis liderul PCRM.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +2 (8)
  Renato e o mostra de derbedeu. Un soi de virus epileptic infiltrat de FSB si Yakunin, ca sa faca tiganie politica si zazanie tiranica. Epava chiolbanoasa a reusit sa se umfle ca intr-o balina horror. S-ar parea, toata lumea lucida e uluita. Cum, insa, se face ca Calin, Nebunul de la Poarta Iadului, linge, deplange obraznicatura asta balamuta, lasa, zabauca?
 • +2 (2)
  Omule neferici Sufletul tău este măcinat de cea mai înfricoşătoare dintre boli, care este boala păcatului, iar tu te mândreşti cu banii tăi mulţi, cu casele tale şi cu pământurile. Cum de nu ştii că acestea nu sunt ale tale? Iar dacă nu dai crezare cuvintelor mele, vezi ce s-a întâmplat cu cei de dinaintea ta. Şi dacă eşti atât de îmbătat de bogăţii şi de slavă şi nu tragi învăţăminte din ce au păţit alţii, mai aşteaptă puţin şi vei cunoaşte pe pielea ta zădărnicia bunătăţilor şi plăcerilor pământeşti. Când vei pleca din lumea aceasta trecătoare, vei fi despuiat de putere şi vei fi nevoit să laşi totul poate chiar unor oameni despre care nici nu voiai să auzi în această viaţă.Din nou zic:omul şi cele omeneşti nu sunt decât pământ, cenuşă, umbră şi fum. Spune-mi: ce anume socoteşti a fi lucru mare? O funcţie? Poate aceea de ministru? Fără îndoială că sunt mulţi aceia care spun că nu există o funcţie mai mare…
  • 0 (6)
   Cum te poti incordosa cu o gloaba plescara care nu e buna nici de sapun. Iar gloaba troiana joaca pe sarma. Ca sa nu cada, cel lung in degete, Plahoit-Despot-voda, are in mana o bata lunga care ajuta cabalina ramolita sa-si mentina echilibrul...mintii zdruncinate. In plus, Renegato a pus o pila pentru Lupu, ca sa ajunga la picioarele satanei Kiril. Iar W(C)ulinici i-a propus lui Renato-debilinato sa zideasca o stanga de vis, fifty-fifty membri si gologani.
 • 0 (2)
  Sfintul Ioan Gura de Aur
  • -2 (6)
   Sfantul asta sa se pocaisca la mormantul bunicului sau Isidor, apoi sa se refugieze, cu toata gasca sa de carlani, la vreun schit din Atlantida.
 • +2 (4)
  Asa tipuri ca usatii,voronin-cioronin sunt moldoveni-falsi,sunt niste fisiele a imperializmului-moscovit,cu nume false: comunistii-Moldovei,usatii-Patriotii-Moldovei...Parazitii societatii-umane...
  • 0 (6)
   Scursura parsiva cazuta in cap care a distrus, vandut, tradat, ingenunchiat Moldova si care se crede, inca!, buric providential. Trompeta ruginita care a batjocorit cultura, spiritualitatea, neamul. Actiunile viperelor toate, crescute si ingrasate la sanul sistemului ticalosit al Cioroiului slut ca o anatema, se incadreaza strict in comportamentul iredentismului putinist.
   • -2 (6)
    Atît Usatîi, cît şi Voronin au făcut mai mult bine acestui neam ca tine şi prăpădiţii pe care-i susţii, oligofren jalnic ce eşti.
    • +2 (4)
     Esti cumva frate cu hunul? Puscaria si tot nu-i de ajuns, la cate rautati a facut canalia asta ciumata, corupta, balamuta, imbogatita prin nemunca. Cauta cu nerusinare sa-si justifice nerozia? Ordura umana, nimic altceva! Nu-l spala toate apele sambetei.
    • +2 (2)
     Pai, asa e bre, Ivan Dedov - cioara la cioara nu-si scoate ochii !
 • +1 (1)
  Comuniştii îşi es din fire
  Parcă îs bătuţi de leucă.
  Seamănă mai mult cu zbirii
  Fiindcă n-au acces la...treucă.
 • +2 (4)
  Muncim cu greu, dar iată că apare peste noapte alt partid și mâine participă la alegeri. Trebuie măcar câţiva ani să demonstreze ce programe şi oameni are şi dacă e partid sau ОПГ (rus. grupare criminală organizată)”, a explicat Voronin...MDAAA, JAVRĂ COMUNISTĂ CARE ŞI-A BĂTUT MEREU JOC DE ACEST POPOR...ai apreciat cine-i şi ce prezintă Usatîi...dar de ce nu recunoşti că tu ai fost liderul celei mai mari ОПГ-uri, şi că mai mare şi mai pereculoasă grupare criminală decît cea în lege condusă de către tine acestă ţară nu a ştiut-grupare cu adevărat în lege...şi să-ţi dea Bunul Dumnezeu ca BLESTEMUL oamenilor cum pe tine aşa şi pe cei ce ţi-au fost alături la săvîrşirea crimelor şi î-ţi mai sunt să vă ajungă chear pînă la Anul Nou, ca pentru să nu mai ajungeţi să audă lumea de voi la anul viitor - pur şi simplu n-o meritaţi.
 • +1 (1)
  Gluma anului:)))
  Usatîi face mititei;))),bravo Vladimir Nicolaevici!
  • 0 (0)
   Usatîi poate face mititei, de ce nu a fost intrebat si domnul Voronin ce fel de mincaruri cunoaste daca e barbat?!
 • 0 (0)
  mititei din carne de om..:)

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA