ora: 12:13, 16 mai 2014 3408

Voronin refuză serviciile Pazei de Stat


Voronin refuză serviciile Pazei de Stat
Vladimir Voronin, președintele PCRM
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie

Vladimir Voronin refuză serviciile Pazei de Stat. Liderul PCRM a expediat în adresa presei o declarație prin care își argumentează gestul, transmite UNIMEDIA.

„Sunt sigur că, în comparaţie cu Vlad Filat şi Marian Lupu, care se tem de popor pentru faptul că l-au batjocurit în cei cinci ani de guvernare, securitatea mea este în afara oricărui pericol. Sunt convins că cea mai eficientă securitate a mea  şi a tovarăşilor mei este confruntarea deschisă cu actualul regim, confruntare în care suntem împreună cu poporul Moldovei”, se spune în declarația comunistului.
 
Potrivit președintelui PCRM, Serviciul Protecţiei de Stat a decis să-i prelungeasă perioada în care beneficiază de pază din partea budyguarzilor plătiți de stat, doar după ce a fost luată decizia de a-i asigura în continuare paza de stat lui Vladimir Filat şi pentru Marian Lupu, dorind astfel să evite „controversele în societate”.
 
Anterior, reprezentanţii Serviciului de Protecţie şi Pază de Stat au invocat necesitatea acordării gărzilor de corp liderului PCRM, în contextul situaţiei tensionate din regiune. 
 
Potrivit legii, foştii şefi de stat beneficiază de pază şi maşină de serviciu din partea statului timp de patru ani de la încheierea mandatului. Legea îi oferă, însă, şefului statului dreptul de a prelungi acest termen în cazul în care se constată un pericol pentru viaţa fostului preşedintelui.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +3 (3)
  Sa-l pazeasca ciorile si spanzuratorile. Ca-i o bestie de la portile Iadului. Are cap cat al un unui bizon, suncile ca al unui rinocer si este cel mai balcaz neandertehal criptobolsevic mincinos in viata. Catuse pe maini ii lipsesc.
 • +3 (3)
  Mosneagu ista la citi bani are sa-si cumpere singur paznici
  La urma urmei un proletar trebuie sa fie in rind cu lumea si niciun fel de paza
 • +2 (2)
  Ce-i mai trebuie dacă l-a învăţat ''maestrul'' Putin judo şi artele marțiale
 • +1 (1)
  Indruga verzi si uscate acest bosorog care si-a batut joc de tara 8 ani de zile si continua sa puna bete in roate si acum.Cred ca 50% din populatia R.Moldova de l-ar intilni noaptea singur pe undeva,precis ca ii zboara toate penele cioroiului.
 • 0 (0)
  Dar ce dracul acesta de Voronila nu are de gind sa zdohneasca?..........................
 • +1 (1)
  Acestu-i tip întradevăr nu-i trebue pază ,căci totul cea făcut în 8ani de dictatură Moldovenii au uitat ei țin minte numai de sărbătoarea vinului ,si că lea fost majorată pensia și scurtată vieața.Mopldoveanul nostru tot a uitat că acest tătucă nare ochi să ne vadă ,el nare răbdare și este încă flămînd de putere ,și dacă va cîștiga această putere pe tți moldovenii îi așteaptă zile negre .

  Sunt cetățean activ
 • 0 (0)
  Acum e timpul să-l împuște cineva!
 • +1 (1)
  noi, cetățenii,-popor cu vicii organice,cu pete negre în creeri .Aceste pete au proprietatea de a atrage în sine și apoi să reflecte cazuri,fapte și gînduri numai cu caracter negativ.În creerul vostru se produc neîncetat niște procese de mucezire ,putrefacție a impresiilor. Acest monstru a apărut pe fonul psihicii de clasă ,pe fonul tendinței parazitare spre putere asupra oamenilor pe socoteala sudorii străine .Viață cere eroi,paraziții(Comuniștii) și-au trăit veacul, istoria are nevoe de oameni puternici pentru a da noi forme de viață și nu acele forme pe care ni le lmpun nouă comuniștii.Paraziții comuniști socialiști deacuma și-au trăit veacul.Gileli un înțelept evreu din trecut spune-dacă eu nu-s pentru sine ,atunci cinei pentru mine?Dar dacă-s numai pentru sine -pentru ce sunt eu.

  Sunt cetățean activ
 • +1 (1)
  Toată viața omului trebue să fie o joacă spre perfecționare,DE RIDICAT ÎN OAMENI TENDIȚĂ SPRE VIAȚĂ ,OMENIRII ÎI TREBUE O ALTĂ REALITATE ȘI NU ACEEA ÎN CARE EI COMUNIȘTII S-AU DEPRINS S-Ă TRĂIASCĂ SI VOR SĂ NE TRAGĂ ÎN ÎNTUNERICUL TRECUTULUI .NOI TREBUE SĂ MERGEM ÎNNAINTE ÎN UNIUNEA EUROPEANĂ ȘI PUNCTUM.

  Sunt cetățean activ
 • +1 (1)
  Pidor,sustinut de pidori si unimedia


  Sunt cetățean activ
 • 0 (0)
  Prin biserici aprinde o lumnare
  Lui Lenin flori îi pune la picioare...
  Cinei acest lider comunist,
  Un mare credincios ori antihrist¬?

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA