ora: 07:40, 11 mar 2014 3061
Autor: Cristina Buzovschi

Voronin recunoaște: PCRM nu îndeajuns critică PLDM-ul lui Filat


Voronin recunoaște: PCRM nu îndeajuns critică PLDM-ul lui Filat
Voronin și Filat
Vladimir Voronin consideră că partidul său îl prea „menajează” pe Vlad Filat și nu critică îndeajuns Partidul Liberal Democrat. Potrivit liderului PCRM, acest subiect ar fi fost discutat în cadrul ședințelor de partid, transmite UNIMEDIA.

 

„Eu pot să fiu de acord cu partea că Partidul Comuniștilor are mici defecte, scăpări. Noi, nu îndeajuns îl criticăm pe Vlad Filat și partidului lui liberal-democrat, critica nu este atât de consistentă și de îndârjită. Noi avem o asemenea problemă. Noi am discutat această chestiune la ședințele noastre, în cadrul consultărilor de partid”, a evidențiat Voronin în cadrul emisiunii „Politica” de la TV7.
 
Însă, în mare parte, spune Vladimir Voronin, Partidul Comuniștilor este unit. Acesta neagă cu vehemență că partidul ar fi scindat și că ar fi existat două tabere adverse în cadrul formațiunii.
 
Liderul opoziției susține că PCRM ar putea să formeze coaliții de guvernare cu unele partide, în special cu PD, însă nu s-ar asocia niciodată cu „trădătorii”.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +19 (23)
  PCRM nu poate critica PLDM-ul pentru ca nu are motive pentru a face acest lucru.
  • +20 (22)
   ha ha ha .... au gasit si eii problema Moldovei . Aratati ca sunteti
   mai buni decit eii nu apelati la critice oarbe . Acum probabil vor inventa
   cine stie ce prostii ca sa le poata distribui prin tara . Eii singuri
   spun ca au varsat prea putine zoi in capul PLDM-istilor.
   • +18 (20)
    PCRM nu are motive pentru a critia partidul PLDM ,deorece PLDM in ultima perioda a inregistrat sucese foarte mari .Comunisti ar fi bine sa ea exemplu de la echipa PLDM
    • +16 (18)
     PCRM sunt buni numai de critice.alt ceva nu stii ec sa faca.
     • +17 (19)
      PCRM este un partid pierdut, acest lucru este foarte clar chiar si pentru un copil. Da, poate au avut putere, dar aceste timpuri au trecut!
      In fruntea partidului a venit Tkaciuk, care, fiind arheolog, duce acest partid in istorie. Voronin, insa, este bolnav de boala Parkinson si se duce incet.
      • +17 (19)
       Ce chestii serioase mai discuta comunistii la sedintele de partid.
       Numai la popor se gindesc, bietii de ei.
       • +14 (16)
        Nu aveti decit sa-i criticati! Cei din PLDM, in comparatie cu voi, comunistii, au rezultate concrete, pentru care si sunt apreciati de catre cetateni!
        • +13 (15)
         Voronin, tu, cel care ti-ai facut toate rudele si prietenii milionari pe spatele poporului, mai ai glas sa critici pe cineva?!
         Nu zic, nu e nici Filat cheia de la biserica, dar, in comparatie cu voi, comunistii, Filat si echipa PLDM sunt chiar buni!
        • +10 (12)
         O,e viu Voronin,inca.Oare el a vorbit despre cineva fara sa injure sau sa invinuiasca...Doamne ce sa intimpla?Sau se gateste de moarte Voronin si vrea sa i se ierte toate pacatele?!
     • +13 (15)
      Partidul este unit? Mosneagul are in singe talentul de a minti! Tkaciuk vrea sa-l dea jos pe Voronin, asta-i foarte clar.
      Personal, am sa-i votez pe cei din PLDM. Au rezultate destul de mult la numar. In satul meu de bastina, Ciutulesti, sub conducerea lui Filat, a fost construit un centru de sanatate. Acum, parintii mei au acces mult mai liber la servicii medicale de calitate!
    • +15 (17)
     Da, criticati-i, d-le Voronin. In comparatie cu dvs, cei din PLDM nu inchiriaza avioane pentru ca sa zboare intr-un stat sau altul, cum o faceti dvs.
     Ati cheltuit 11 milioane de lei, in ultimii 4 ani, numai pentru calatorii cu avionul!!! Nu va este rusine? Si inca mai cereti paza de la stat!
   • +11 (13)
    Asa cum e Voronin bosorog batrin,bolnav si nustiu mai ce,a avut curaj sa recunoasca ca nu au pentru ce critica pe Filat si PLDM-ul.Oare a venit si la el intelepciunea?!
   • +10 (12)
    Va spun eu de ce nu critica PCRM pe PLDM,deoarece cu toate minusurile lor,PLDM-ul oricum e un partid al poporului,cel mai bun,care mereu apara interesele tarii si nicidecum persoanale!
  • +15 (17)
   Este foarte clar ca sunt criticati si atacati numai cei puternici. Deci, PLDM este un partid puternic si foarte periculos pentru comunisti!
   Una ma bucura, este un partid pro-european si, intr-adevar, au rezultate bune.
   • -11 (11)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    Filat=Voronin
    hai,pupativa uai,banditilor !!!
    Atitea pupincuristi a tradatorului filat si lupu,ca ti se face greata.
    Din cauza mrazotelor acestea, sufera de atitea ani,peste trei milioane de moldoveni. Cam e timpul sa luam puterea in minile noastre,asa cum au facut-o ukrainenii
    Jos slugoii rusilor de la putere !!!
 • +14 (14)
  Ca sa poti critica trebuie mai intai sa ai tu de oferit vreo alternativa. Altfel pe ce baze critici? Iar in perioada asta comunistii chiar au ramas fara nimic de oferit. Rusofonismul si Uniunea Asiatica, singurele lor idei, nu indraznesc sa le mai pomeneasca la cata indignare impotriva rusilor e in jur, iar comunisti cu adevarat nu au fost jefuitorii astia cu afaceri corupte si plini de masini de lux ascunse in beshiuri, chiar niciodata.
 • +16 (16)
  I-auzi, s-ar putea alia cu PD, dar nu cu trădătorii. Dar nu în PD fug majoritatea "trădătorilor" din PCRM?
 • +14 (14)
  Da slabo ceva propuneri constructive, cum zicea tatuca Lenin? :-)
 • +13 (15)
  Interesant, despre ce alianta cu PDM-ul merge vorba? Oare ar fi in stare cei din PDM sa tradeze interesele cetatenilor, pentru a mai sta putin la guvernare?
 • +13 (13)
  Comuniştii au un scop
  Pe care des îl practică,
  De a lansa non-stop
  Câte-o bombă mediatică.
 • +6 (6)
  Voronin trebue sa stea la duba,nu sa critice pe cineva.
 • +6 (6)
  nus tiu pe cn a fcc voronin tradator, dar la sigur asta la el se refera egoistul, nu vad dc ar critica pldm-ul.....n-are motive
 • +1 (1)
  daaa, foarte unit, de asTA dar si au fugit din partid, si GRECEANII, DODON,SERGIU SIRBU ETC...

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA