ora: 12:49, 20 feb 2014 3662
Autor: Cristina Buzovschi

Voronin dezminte zvonurile cu privire la sănătatea sa


Voronin dezminte zvonurile cu privire la sănătatea sa
Vladimir Voronin, președintele PCRM
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie
Vladimir Voronin dezminte zvonurile precum că ar fi grav bolnav și că ar fi urmat un tratament peste hotarele țării. Președintele Partidului Comuniștilor susține că se simte destul de bine, cu toate că este la o vârstă destul de înaintată, transmite UNIMEDIA.

Liderul opoziției a sugerat jurnaliștilor să fie mai precauți și să nu se lase manipulați de zvonurile unora. Voronin a adăugat că unii lansează aceste zvonuri înadins, în preajma campaniei electorale, deoarece sunt conștienți de ratingul său și că este cel mai popular politician.

Voronin a plecat în timpul pauzei de la Parlament și a menționat că nu are nicio intenție de a reveni astăzi la ședință.

Reamintim că Vladimir Voronin a revenit astăzi, 20 februarie, la Parlament, după ce a absentat mai multe ședințe la rând, atât din sesiunea precedentă, cât și din cea actuală. Lipsa sa din spațiul public a alimentat zvonurile precum că este grav bolnav.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +1 (1)
  Da dati pace omului ca nu am asa mare placere sal aud si sal vad .
 • +2 (2)
  În anii 80 și Brejnev era sănătos tun, dar nu știu de ce se bîlbîia cînd vorbea și nu prea înțelegeai despre ce vorbește. Sindromul komuniștilor debiloizi.

  Sunt cetățean activ
 • +1 (1)
  Animalul de prada cu dinti de plastic nu si-a schimbat infatisarea, nici naravul de bestie ranjitoare la luna. A plecat in Israel, si-a tarat desaga de moaste, si-a balacit suncile in putrefactie, s-a botuxat, s-a siliconat, s-a pudrat si...Dar si-a uitat tigva cu un singur neuron sub maslini. Evolutia ramolitului a ajuns la o incheiere naturala...Pute rau a hoit.
 • +2 (2)
  Iaca si Voronel se duce pe apa simbetei........
 • +1 (1)
  poate nu este bolnav dar la fel poate nu mai apuca iarna urmatoare bolsevicul
 • 0 (0)
  Da lasati-l in pace, iata deja al cincilea an aveti majoritate necomunista si foarte mari progrese economice si sociale vad ca s-au inregistrat. Traim ca in rai, coruptie nu-i, salarii ne-au marit, locuri de munca au creat, pensia e 300 euro.
  Chiar asi vrea sa dispara partidul asta de pe arena politica, sa vad atunci neghiobii de deRmocrati pe cine or da vina de incompetenta lor.

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA