Voronin crede că decizia lui Plahotniuc este o realizare a PCRM

Vladimir Voronin speră că exemplul lui Vlad Plahotniuc va fi urmat și de alți deputați din cadrul coaliției de guvernare. Acesta a declarat că prin plecarea sa din Parlament, democratul a răspuns interesului Partidului Comuniștilor, transmite UNIMEDIA.
 
„Eu cred că acest exemplu trebuie să fie urmat de toți reprezentanții Partidului Democrat, Partidului Liberal Democrat și Partidului Liberal. Aceste acțiuni coincid în totalitate cu chemările noastre din ultima vreme, cu politica promovată de PCRM în Parlament, dar și în societate.
Voronin crede că decizia lui Plahotniuc este o realizare a PCRM
Vladimir Voronin, președintele PCRM (Foto: UNIMEDIA/ Igor Vrabie)

Prin această inițiativă, Vlad Plahontniuc a oferit un exemplu bun. Toți colegii săi ar trebui să-l urmeze și să nu tergiverseze această decizie pentru mult timp. Colegii acestuia de coaliție nu sunt altceva decât niște greutăți care trag țara înapoi. Este evident că alegerile parlamentare anticipate nu pot fi evitate, la fel cum este inevitabilă schimbarea puterii. Moldova trebuie să meargă înainte”, a comentat Vladimir Voronin.

Ce cred și alți politicieni despre pasul lui Vlad Plahotniuc:

Pub

Hadârcă îndeamnă și alți membri PDM să renunțe la imunitate

Ghimpu crede că Plahotniuc a făcut o mișcare bună

UNIMEDIA menționează că prim-vicepreședintele PD, Vlad Pahotniuc, a declarat că renunță la funcția de deputat. Totodată, președintele de onoare al PD, Dumitru Diacov, a anunțat că i-a propus lui Marian Lupu să preia funcția de lider al fracțiunii parlamentare. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub