Citește toate știrile la acest subiect

Voronin a anunțat că Petrenco va fi exclus din PCRM

Grigore Petrenco va fi exclus din rândul Partidului Comuniștilor. Potrivit liderului PCRM, acest lucru se va întâmpla de îndată ce formațiunea va fi înregistrată în calitate de concurent electoral de către Comisia Electorală Centrală. Decizia nu va fi luată de Comitetul Central al partidului, ci la organizația primară din care Petrenco încă mai face parte, relatează UNIMEDIA.
 
„Cu Petrenco sunt multe chestii. Este normal. Petrenco va fi exclus din partid. Este art. 6 în statutul partidului în care se stipulează că membrii PCRM nu pot să participe pe listele altui partid fără decizia partidului. Dacă noi vom fi înregistrați, organizația primară a partidului unde el este la evidență, va precăuta această situație”, a menționat Voronin în cadrul unei conferințe de presă.
Voronin a anunțat că Petrenco va fi exclus din PCRM
Voronin și Petrenco (Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie)

 
Fostul ambasador al RM în Federația Rusă, Andrei Neguța a plecat din PCRM, după ce a decis să meargă în alegeri pe listele PSRM. „Neguța a scris cererea de părăsire a partidului. Sincer vă spun, nu este nicio pierdere, nici unul nici altul. Neguța venit cu cererea de a fi inclus în listă nu mai jos de locul 20 și să fie membru al Comisiei parlamentare pentru Politică Externă. Pentru că nu a primit ce a cerut, a venit cu cererea tipărită și doar a scris data când a plecat”, a menționat liderul PCRM. 

Sursa video: privesc.eu
 
UNIMEDIA amintește că, Grigore Petrenco a anunțat că își suspendă calitatea de membru al Partidul Comuniștilor și intenționează să participe la alegerile parlamentare din 30 noiembrie alături de Renato Usatîi, pe listele Partidului „Patria”. Petrenco este al patrulea în această listă electorală.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI