ora: 11:35, 07 oct 2014 5148
Autor: Cristina Buzovschi

Voronin a anunțat că Petrenco va fi exclus din PCRM


Voronin a anunțat că Petrenco va fi exclus din PCRM
Voronin și Petrenco
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie
Grigore Petrenco va fi exclus din rândul Partidului Comuniștilor. Potrivit liderului PCRM, acest lucru se va întâmpla de îndată ce formațiunea va fi înregistrată în calitate de concurent electoral de către Comisia Electorală Centrală. Decizia nu va fi luată de Comitetul Central al partidului, ci la organizația primară din care Petrenco încă mai face parte, relatează UNIMEDIA.
 
„Cu Petrenco sunt multe chestii. Este normal. Petrenco va fi exclus din partid. Este art. 6 în statutul partidului în care se stipulează că membrii PCRM nu pot să participe pe listele altui partid fără decizia partidului. Dacă noi vom fi înregistrați, organizația primară a partidului unde el este la evidență, va precăuta această situație”, a menționat Voronin în cadrul unei conferințe de presă.

 
Fostul ambasador al RM în Federația Rusă, Andrei Neguța a plecat din PCRM, după ce a decis să meargă în alegeri pe listele PSRM. „Neguța a scris cererea de părăsire a partidului. Sincer vă spun, nu este nicio pierdere, nici unul nici altul. Neguța venit cu cererea de a fi inclus în listă nu mai jos de locul 20 și să fie membru al Comisiei parlamentare pentru Politică Externă. Pentru că nu a primit ce a cerut, a venit cu cererea tipărită și doar a scris data când a plecat”, a menționat liderul PCRM. 

Sursa video: privesc.eu
 
UNIMEDIA amintește că, Grigore Petrenco a anunțat că își suspendă calitatea de membru al Partidul Comuniștilor și intenționează să participe la alegerile parlamentare din 30 noiembrie alături de Renato Usatîi, pe listele Partidului „Patria”. Petrenco este al patrulea în această listă electorală.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +2 (30)
  INAINTE pentru Europa! Europa este viitorul nostru! Pe 30 noiembrie mergem la votare si votam partide pro-europene!
  • +4 (22)
   Cum spunea Marian Lupu, Petrenco, Tkaciuc si Muntean erau un sistem de autodistrugere a comunistilor, dar si fara ei vad ca nu o duc mai bine, si tot spre gunoi se indreapta. dar Petrenco acum deja are rolul ca sa-l cufunde pe Usatii in necunoastere si neincredere cu totul.

   Sunt cetățean activ
   • +1 (25)
    Cum spunea MArian Lupu:
    Sergiu Sirbu, MArian Lupu erau un sistem de autodistrugere a comunistilor, dar si fara ei vad ca nu o duc mai bine, si tot spre gunoi se indreapta.
    • +1 (3)
     Partidul comunist trebuie sa dispara definitiv din politica moldoveneasca, nu i-a mai ramas mult asta-i clar, uitindu-ne la lista lor cu candidati la functia deputati, pai pot sa spun ca asa o echipa de slaba PCRM nu a mai avut, au fugit toti cei mai buni de la ei, si au fugit cu bani, au tradat partidul, asta inseamna ca la ei ceva se petrece, fiind un partid atit de puternic care cu ceva timp avea sanse sa cistige alegerile , atunci nu cred ca cineva de la ei putea sa fuga de o sansa de a ajunge inca odata la guvernare, inseamna ca ceva este, si acest partid merge spre scufundare!
 • +4 (22)
  sa nu-l credeti prost pe Vova: el si-a facut bine temele dupa conspectul lii putin.
  In rest tot rcrm este un partid de tradatori si profitori, la fel si psrm si altii de stanga.
 • +2 (26)
  PCRM e o masinarie apocaliptica. A umplut ciosvarta asta de tara cu neghina bolsevica. De cate ori s-a anuntat o schimbare, au aparut neghinele, campionele la handicapare. Nici Lupu, prozelitul prea-zelos, tansfugul destept ca oaia pe zaduf, cel care l-a numit pe Plahoit mafiotul carnii, pestelui, metalelor, nu face exceptie. Cate afise pline de clabuci si banere de-a dreptul gretoase au intesat spatiul. Zici ca-i catastrofa ecologica!
 • +3 (25)
  cele mai multe minciuni se spun in perioada alegerilor,doar ca noi vrem adevar,ar trebui sa votam cel mai mare partid al guvernarii proeuropene,PLDM va constitui axa viitoarei guvernari
 • +2 (2)
  Я бы предпочёл вообще не слышать об этом человеке.
  Он никому не интересен.
  Есть подозрение что он больной.
  Не видно и не слышно Мушука, вот и эту дешевку хочется забыть навсегда.
 • 0 (2)
  Voronin insusi trebuie exclus din partid,sau chiar din Moldova, afara gunoiul din tara!!!! Mergem inainte cu PSRM

  Sunt cetățean activ

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA