ora: 12:18, 12 mai 2017 17183 2 Autor: Redactia UNIMEDIA

Vladimir Plahotniuc a renunțat la 2 posturi TV. Canal 3 și Canal 2 au trecut în posesia consilierului său de PR, Oleg Cristal


Vladimir Plahotniuc a renunțat la 2 posturi TV. Canal 3 și Canal 2 au trecut în posesia consilierului său de PR, Oleg Cristal
Colaj: diez.md

Ultimele modificări la Codul Audiovizual au adus noi schimbări pe piața media. Astfel, liderul PD, Vladimir Plahotniuc, s-a văzut nevoit să renunțe la proprietatea asupra a 2 posturi TV pe care le deținea.

Potrivit newsmaker.md, Canal 3 și Canal 2 au trecut de la General Media Group Corp în posesia companiei Telestar Media, deținută de jurnalistul Oleg Cristal, care este și consilierul de imagine al lui Plahotniuc.

Potrivit sursei, liderul democrat rămâne acum cu 2 posturi de televiziune, Prime și Publika TV, dar și cu alte 2 de radio, Muz FM și Publika FM. Decizia de cesiune a posturilor Canal 3 și Canal 2 a fost aprobată în ședința de vineri, 12 mai de Consiliul Coordonator al Audioviziualului.

Newsmaker scrie că noul proprietar al celor 2 posturi de televiziune, compania Telestar Media, a fost fondată acum 2 săptămâni de către jurnalistul Oleg Cristal, cel care este și administratorul companiei. Cristal este fostul redactor general al Publika TV, ulterior al întregului holding media, GMG. În ultima perioadă, fostul jurnalist este unul din consilierii media și PR ai liderului democrat. 

Oleg Cristal nu a comentat deocamdată tranzacția. Pentru Newsmaker, proprietarul companiei Telestar Media a refuzat să răspundă la întrebări pe care le-a catalogat drept provocatoare. 

Comentarii (2)
  • +2 (2)
    Si ce s-a schimbat in esenta,aceleasi manipulari cu pseudo-reforme! De unde are bani un jurnalist pentru a cumpara doua posturi tv,si inca dintr-odata? Sunt bani curati?
    Ce folos din aceste modificari,daca frventa nationala ramane in posesia aceluiasi personaj,prin intermediari,la urma urmei?
  • +1 (1)
    Da ce poate spune Cristal,ca stapin al televiziunilor a ramas tot Plahatniuc,iar el e proprietar de forma ? Lumea si asa stie.

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Media/IT
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA