ora: 16:08, 11 aug 2017 20596 9 Autor: Eugen Durbala

Vlad Plahotniuc s-a întâlnit cu ambasadorul UE în Republica Moldova Pirkka Tapiola: Despre ce au discutat aceștia


Vlad Plahotniuc s-a întâlnit cu ambasadorul UE în Republica Moldova Pirkka Tapiola: Despre ce au discutat aceștia
Foto: facebook.com/Vlad Plahotniuc

Liderul Partidului Democrat Vlad Plahotniuc s-a întâlnit cu ambasadorul UE în Republica Moldova, Pirkka Tapiola, cu ocazia încheierii mandatului de reprezentant diplomatic.

„Azi am avut o întâlnire de rămas bun cu domnul Pirkka Tapiola, care își încheie mandatul în fruntea Delegației Uniunii Europene la Chișinău.

I-am mulțumit domnului ambasador pentru ajutorul oferit Republicii Moldova pe calea europeană și pentru susținerea cauzei europene în țara noastră. Misiunea domniei sale aici a fost marcată de semnarea Acordului de Asociere Moldova – UE, primul nostru pas spre integrarea europeană.

Domnul ambasador Tapiola este un prieten al Moldovei și sunt convins că va păstra amintiri plăcute despre timpul petrecut la Chișinău”, a scris Plahotniuc pe pagina sa de Facebook. 

Comentarii (9)
 • -13 (19)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Un semnal "prietenesc" de la pahan pentru baietii Bruxellului. Sa stie ca aici au un мерзавец proeuropean...
 • -10 (14)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Pe parcursul mandatului ambasadorului Tapiola, a avut loc intr-adevar cea mai mare apropiere de UE. Sa speram ca vor mai urma pasi spre democratie, cultura, liber schimb, justitie, respectul libertatii personale, respectarea dreptului la propria opinie, si a dreptului de a o face cunoscuta, spre tot ce la noi frumos se numeste valori europene. Am placerea sa locuiesc in UE de peste doi ani deja, si mi-as dori sa vad multe din lucrurile pe care le traiesc aici, si acasa, ma refer la ceea ce am enumerat mai sus.
 • -21 (21)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Kir new....nu-ti place Plahotniuc? Pai sa stii ca el va ramaine in istorie ca unul care face ordine in parlament. Prea multi şacali sau adunat acolo. Toti vor fi arestati la comanda lui. Filat era prea umflat in pene si a fost preintampinat sa se ogoiasca dar...a crezut ca la apucat pe "Dumnezeu de picioare" si poftim...a cazut ca lucifer drept in fundul "iadului" puscariei...
  • +1 (11)
   De ce sa nu-mi placa? Cum sa fie arestati, cand tot el le-a corupt? Inteleg ca pahanu face justitie in tara asta si ne deseneaza noua cine e baiat bun si cine este rau. Filat a fost preintampinat de criminali mai mari, nu de oameni cu "sufletul mare". In cazul lui Filat avem si malantsuri in programa si procurori, care isi ridica case in paralel cu decurgerea procesului.
   Nu cred ca Filat a cazut in fund, ci tu ai chicat nitel cu capu la asfalt. Sau pur si simplu o faci pe prostul in interesul cuiva (nu pot spune cu siguranta). Nu m-as mira ca esti pe langa PD, ca aia nu pot face diferenta, fie din prostie, fie din interes...
  • +11 (11)
   Plahotniuk va ramane in istorie ca un criminal , care a feodalizat tara, a. subjugat institutiile statale, a nimicit sistemul judecatoresc, a monopolizat mass media, a ruinat sperantele oamenilor pt un viitor demn european. El a PRIVATIZAT acest petec de pamant cu iobagi cu tot!! Tu trebuie sa fii bine platit ca sa-i canti osane unui asemenea mafiot. Cat primesti, scursura pedista?
   • 0 (0)
    Plus la cele mentionate, Plahotniuc va ramine in istorie ca si un bun strateg, poate negativ, dar totusi foarte destept. Nimaniu inca nu ia reusit sa bage strategii care-i fac pe oficialii europeni sa nu vada ce se intimpla sub nasul lor, Plahotniuc geniu.
 • -7 (13)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  daca si apar careva oua la moldoveni se pare ca ele sunt ale lui ploh, astai situatia,de ale lui dadon mai bine nu de amintit
 • 0 (0)
  Ii duce de nas Plahotniuc pe europeni cum ii place. Sa te stergi la fund cu democratia, si sa-ti stringa mina un oficial european... asa ceva numai Plahotniuc poate organiza, e destept omuleanu, isi joaca bine strategia.
 • 0 (0)
  Nu vad de ce se implica atat de mult Plahotniuc. Avem oameni care trebuie sa se ocupe de toate aceste intalniri, nu cred ca asta e treaba lui Plahotniuc. Nu mai stie cum sa bage fitile si la Tappiola si si-a aranjat o intalnire, tocmai acum.

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA